2777
2789

)انتظار داری کل کارهای خونه( غذا پختن، تمیزکاری و...) با یه نفر باشه یا مشترک انجام بشه؟!

۲) نظرت درمورد مهمون چیه؟ دوست داری مهمون زیاد رفت و اومد کنه یا نه؟!

+خونواده رو شامل نمیشه

۳)رابطه‌ت با حیوون خونگی چیه؟! دوست داری باشه نباشه؟!

۴) گرمایی یا سرمایی؟! شب کولر روشن باشه یا قراره از گرما بپزم؟!🚶🏻‍♂️

۵) اگه بعد مدتی از زندگی مشترک رابطمون یه نواخت شد چیکار می کنی برای زنده نگه داشتنش؟!

۶)وقتی از سرکار میای خونه دوست داری باهم وقت بگذرونیم یا استراحت کنیم؟!

۷) برنامه‌ت واسه سر زدن به خونواده ها چجوریه؟!

۸) موقع مریضی توقعت از پارتنرت چیه و رفتارت چجوریه؟!

جواب سوالات

۷۵.۱درصد کارها با من ۲۵درصدشون باتو

۲.متوسط ماهی یه بار مهمون بیاد خوبه

۳.راستش فوبیا دارم متاسفانه با من اصلا نباید تو این مورد ها حرف زد

۴.سرمایی هستم اما نه در اون حد که با کولر مشکل داشته باشم با پتو می خوابم

۵.ترجیحا یه مدت میریم سفر که بعد های پنهان هم رو بهتر بشناسیم یا رفتار های نهفته ام رو نشون میدم ادم هرچقدر هم رو بشناسه بهتر بهم عادت می کنه

۶.میدونم بد است ولی من حتی اگه کاری نکنم باید سر ظهر استراحت کنم اما بعد اون می تونیم باهم وقت بگذرونیم

۷.یه هفته خونه ما باشیم یه هفته خونه شما

۸.رفتار خاصی ندارم اما دوست دارم کسی مراقبم باشه بهم اهمیت بده

اسی به عنوان روان شناس لطفا شخصیت من رو تحلیل کن مرسی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب سوالات۷۵.۱درصد کارها با من ۲۵درصدشون باتو۲.متوسط ماهی یه بار مهمون بیاد خوبه۳.راستش فوبیا دارم ...

خوب و عادی

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

برای ازدواج سوالای اساسی تر بپرسید تو رو خدا

چه سوال هایی باید پرسید؟

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

چه سوال هایی باید پرسید؟

اخلاقیت خودش و خانواده ش ،اعتقادات ،محدوده روابطش با دیگران زن یا مرد ،پوشش و ...نظرش در مورد مراجعه به مشاور ازدواج،محل زندگی ،ادامه تحصیل،کار کردن ،حق طلاق (اگر دوست داری داشته باشی).نحوه هزینه کردن برای زندگی و میزان سفر و...تو زندگی، اعتقادش به زندگی مستقل از خانواده ها و اجازه ندادن به دخالت دیگران و حد و مرز قائل شدن برای دیگران تو نظر دادن به زندگی.

حالا اینکه حیوان خونگی دوست داشته باشه ،کولر روشن باشه یا نه و رنگ و غذا چی دوست واقعا در درجه های بعدی اهمیته.

زندگی آنقدر به اخلاق و این موارد ربط داره که خدا،میدونه.

چه سوال هایی باید پرسید؟

بگو اوقات فراغتت چجوری میگذرونی و سرگرمیت در طول روز چیه 

چقدر برای دوستات وقت میذاری 

اولویت زندگیت چیه 

تا چه حد برای حرف دیگران در مورد زندگی شخصیت ارزش قائل هستی 

برنامه‌ت برای اینده چیع 

اهل مسافرت و هیجان هستی 

چه استایلی از نظر تو پسندیده تره 

چه ویژگی اخلاقی داری که دیگران تورو بخاطرش سرزنش یا تحسین میکنن 

قصد مهاجرت داری ؟

وووو

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

بگو اوقات فراغتت چجوری میگذرونی و سرگرمیت در طول روز چیه چقدر برای دوستات وقت میذاری اولویت زندگیت چ ...

راستی اینم هست ، بگو دوست اجتماعی دارین (جنس مخالف)

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)