2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انومالی رضا حسینی رفتم خوبه

همون که کوچه چهار ملاصدرا هست؟؟

خدایش خوب بود راضی بودی؟؟ وقت گذاشت؟؟

من بچه اولم ادیب رفتم. خیلی سریع کار رو تمام کرد و بعد اینکه یه سری ها گفتن الان کارش به دقت قبل نیس

همون که کوچه چهار ملاصدرا هست؟؟خدایش خوب بود راضی بودی؟؟ وقت گذاشت؟؟ من بچه اولم ادیب رفتم. خیلی سری ...

بله دیگه صد تا رضا حسینی که نداریم... از رو سونو برام توضیح داد قسمت های مختلف رو‌ نشون داد... شوهرم رو نذاشت بیاد داخل اما گفت میتونی با گوشی فیلم بگیری... ادیب چطور بود ؟ 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
بله دیگه صد تا رضا حسینی که نداریم... از رو سونو برام توضیح داد قسمت های مختلف رو‌ نشون داد... شوهرم ...

ادیب که اجازه نداد همسرم بیاد 

چیزی هم برام توضیح نداد کلا شاید هفت هشت دقیقه داخل بودم ولی جنسیت تو همون ان تی درست حدس زد

اون زمان پنج سال پیش بود

الا یه سری ها میگن دقتش اومده پایین 

ادیب که اجازه نداد همسرم بیاد چیزی هم برام توضیح نداد کلا شاید هفت هشت دقیقه داخل بودم ولی جنسیت تو ...

انومالی برا من ۲۵ دقیقه شد... البته انومالی خب بیشتر از ان‌ تی طول می‌کشه... جنسیت هم ادیب برا یکی از آشناها اشتباه گفته بود... البته کامل نگفته بود احتمال پسر بودن هم داده بود اما بیشتر گفته بود دختره که پسر بود... در کل رو جنسیت ان‌ تی نباید زیاد حساب باز کنی خطا زیاد داره 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
انومالی برا من ۲۵ دقیقه شد... البته انومالی خب بیشتر از ان‌ تی طول می‌کشه... جنسیت هم ادیب برا یکی ا ...

شما ان تی رو کجا رفتید؟؟

اره جنسیت بیشتر حدس هست مهم سلامتی هست که درست برسی بشه

شما ان تی رو کجا رفتید؟؟اره جنسیت بیشتر حدس هست مهم سلامتی هست که درست برسی بشه

شکراللهی، خیلی دقیق سونو رو انجام داد منتها اصلا یک کلمه هم توضیح نداد.. شوهرم هم گذاشت بیاد داخل... ولی کلا هیچ توضیحی نمی‌ده باید برگه سونو رو ببری دکتر زنان نشون بدی... و جنسیت هم بهت نمیگه... 

امضا ندارم اثر انگشت زدم