2777
2789
همین علایم شما میل جنسی زیاد تو افسردگی کم دچار نوسان خلقی بودم ده هفته شاد دو هفته افسرده من نوع ۲ ...

آهان به لاموتریژین داده اس سیتالوپرام قبلا میخوردم کلونازپامم داده بود خیلی وقته قطع کردم الان بهتری؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان به لاموتریژین داده اس سیتالوپرام قبلا میخوردم کلونازپامم داده بود خیلی وقته قطع کردم الان بهتری ...

تا ۴۰ درصد بهترم کرد قرصا  ولی  خوب نه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
بله وقتی شروع کردی تا اخربایدبخوری و هی دوزش میره بالا من جات بودم دکتر نمیرفتم روانشناس و روانپزشک ...

دوست عزیز بیماری دو قطبی شوخی بردار نیست باید دارو بخورن  چون ممکنه به خودشون آسیب بزنن اگه شدید باشه یکی از  آشناها ما دو قطبی شدید بود خودکشی کرد و

برادر من که دکتر تشخیص داد که جنون داره.داروهایی که بهش میدادن فیلو از پا در می آورد از بس حرکاتش کند شده بود. سر مشکلات به اعتیاد رو آورد.الانم کمپه ولی داروهای روانپزشکو‌ نمیخوره😔

چجوریه یعنی ؟

یه وقت اعصاب داغون یه وقت خوشحال وشادوشنگول ...خدااونروزونیاره مانیا شیدایی بشن پدرآدمودرمیار عصبانی ولخرج يعني صبح بیدارمیشن توبایدنگاه بندازی توکدوم حالته وازاین بدتراینانبایدازدواج کنن چون ارثیه وهم توزناشویی مشکل دادن هم بچه داری....

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
یه وقت اعصاب داغون یه وقت خوشحال وشادوشنگول ...خدااونروزونیاره مانیا شیدایی بشن پدرآدمودرمیار عصبانی ...

دقیقا یکی از اشناهای ما هست و الان بچه هم داره ولی خیلی اینا رو میزنه یه دقیقه آروم نیست همش داد بیداد با شوهرش همینجور کلا هیچ نمیشه اخلاقش رو تحمل کنی سالها اینجوری بود حالا رفته دکتر گفتن دو قطبی هستی خفیف ولی به خفیف نمیخوره  اگه خفیف اینه شدید چیه مثلا اگه از یه چیزی خوشش بیاد هیجانی میشه جیغ جیغ اگه بترسه همینجوری دیگه نمی‌رسه جلو چند نفر آدمه یا مثلا خنده های خیلی بلند 

برادر من که دکتر تشخیص داد که جنون داره.داروهایی که بهش میدادن فیلو از پا در می آورد از بس حرکاتش کن ...

نه بهش بگو بخوره خیلی خیلی خیلی خوبه آخه من خیلی بهتر شدم داداشمم دارم یک سره ترغیب میکنم بخوره اون هم سمت اعتیاد رفته بود این داروها همه خوبن اگه با تشخیص دکتر روان پزشک بوده بگو بخوره اینا همه تاثیر میکنه ممکنه طول بکشه ولی میکنه تاثیرش کاش همه می‌دونستن چقدر واسه کسی که بیماره اینا خوبه خصوصا اگه آدم اضطرابی هست بگو بخوره بفرستینش مشاوره منکه انقدر امیدوارم داداشم حالش عالی میشه و یک درصد به اعتیاد بعد از مصرف دارو فکر نکنه بسکه حالش خوب بشه تو هم باهاش حرف بزن حتما 

دقیقا یکی از اشناهای ما هست و الان بچه هم داره ولی خیلی اینا رو میزنه یه دقیقه آروم نیست همش داد بید ...

نه این شدیده مال من خفیفع  خفیفع ولی پارسال شدید بودم

یه وقت اعصاب داغون یه وقت خوشحال وشادوشنگول ...خدااونروزونیاره مانیا شیدایی بشن پدرآدمودرمیار عصبانی ...

دقیقا مثل چیز تو گل گیر کردم 

نمی دونیتم دو قطبیم. ازدواج کردم بچه دار شدم  الانم نمی تونم هیچ مسئولیتی رو پیش ببرم 

هم سوهرم و بدبخت کردم 

هم پسرم بیش فعاله هر دو مون بدبخت کرد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
نه بهش بگو بخوره خیلی خیلی خیلی خوبه آخه من خیلی بهتر شدم داداشمم دارم یک سره ترغیب میکنم بخوره اون ...

ببین داروها انقدر سنگین بود روزی ۱۱ تا قرص میخورد بیچاره حتی نمیتونست آب دهنشو نگه داره.حتی نمیتونست برای دسشویی خودشو نگه داره مثل کوالا تا بره دسشویی خودشو خیس میکرد. بردم یه دکتر دیگه داروی دیگه ای داد ولی چون پدر مادرم در وضعیتی نبودن نگهش دارن فرستادن کمپ اونجا هم که دارو نمیدن