2777
2789
عنوان

دیشب تا صبح گریه کردم و غصه خوردم 😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1928 بازدید | 83 پست
فداتشم خیییلی درمانده شدم 😭😭😭😭😭😭بابام مریض احواله،. چند دوره شیمی درمانی شده همش جلوی بابام تظ ...

دوست عزیزم...من مشاور نیستم وگرنه کمکت می کردم اما ازت خواهش می کنم برو مشاوره مشکل مالی هم که نداری..به خدا زندگیت ارزشش رو داره...

گاهی تنها زنرگی کردن بعتر از یه زندگی جهنمی هست ولی تا می شه باید موند و  سعی کرد...مشاوره بهت کمک می ده...

تاپیکای قبلیتو خوندم...چاقی بده..مریض می شی...دختر حتما خودت و همسرت باید برید مشاوره...اول خودت برو ببین چی می گن

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
فقط میتونم بگم بیخیال شو ووو همین میدونم سخته ولی سعی کن

خییییلی ادعای عاشق بودن داشت و داره همچناااان 

ولی بدترین ضربه رو بهم زد 

دیگه اعتماد ندارم بهش 

احساس میکنم همه حرفاش دروغه چون این ده ماهه که زندگی میکنیم باهم چندبار دستشو رو کردم که دروغ میگه 

دیشبم ک دیگه فیلمش با اون دختره..   

درسته واسه ۶ سال پیش بود ولی چرا باید توی ذخیره های گوشیش باشه هنوز؟ 

اون زنای خارجی که با لباس خواب بود عکسشون ذخیره کرد بود چی 

نذاشت برم بالاتر گوشیو به زوووور از دستم کشید 

خدا میدونه چه چیزای دیگه ام ممکن بود ببینم 

تازه شاکی شده بود مگه من چکار کردم 

تو مریضی تو شکاکی..... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا یه بار خراب‌ بشه ، هیچوقت درست نمیشه ؟ واقعا که منفورترین حلال نزد خدا طلاق است . حقیقته😔

😭😭😭😭😭

من اگه همچین روزایی رو دیده بودم غلط میکردم دوباره ازدواج کنم 

انقدرم خواستگار داشتم، احمق بودم اینو انتخاب کردم 

یا از دست خودش دارم دق میخورم یا از دست بچش 

کارم به قرص اعصاب کشیده 

بخدا دیشب چنان تپش قلب شدیییدی داشتم گفتم دیگه به صبح نمیرسم 

حالا که مجبوری بمونی،و اون هم که ظاهراً نمی‌خواد عوض شه،پس زیر یک سقف باش،اما بیخیال شو و کاری بکارا ...

این خانومایی که خیانت میبینن چطور کنار میان 

بنده های خدا چطور آروم میکنن خودشونو؟ 

من هیچ وقت دیگه نمیتونم اون آدمه شاد و قوی و با اعتماد به نفس قبلی باشم 

انقدر خورد شدم این مدت دیگه از خودم بدم میاد 😭😭

سلام عزیزم من همیشه تاپیکای شما رو میخونم 

بنظرم خدا دوستت داشته که از این آقا بچه دار نشدی 

بنظرم هرچه زودتر جدا شو.. شاید نگران حرف مردم باشی ولی بیخیال ..مردم دو روز حرف میزنن دیگه تمام .. اگر ادامه بدی مدیون پسرعزیزت میشی .. 

عزیزم تا دور نشده خودتو راحت کن

خییییلی ادعای عاشق بودن داشت و داره همچناااان ولی بدترین ضربه رو بهم زد دیگه اعتماد ندارم بهش احساس ...

بخدا درکت میکنم ولی وقتی میگی راهی ندارم و باید بمونم فقط میتونم بگو بیخیال شو بخاطر آرامش خودت و اعصاب بچه هات 

سعی کن تا جایی که میتونی مستقل شب برو سر کار کار خونگی پیدا کن فقط پول و طلا پس انداز کن که اگه مشکلت حاد شد ی سرپناه برا خودت داشته باشی

بخدا ارزش نداره برای یه مرد بخوای اینهمه غصه بخوری چون اونا تو ذهن خودشون این چیزا رو خیلی ساده میبینن و براشون مهم نیس فقط ماییم که عذاب میکشیم در آخر هم عصبی و استرسی میشیم باز بشین سر فرصت باهاش صحبت کن و تهدیدش کن شاید بخاطر امکاناتی که زیر دستش گذاشتی از ترس از دست داشتنش بترسه و به خودش بیاد 

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
باید ببینی زندگی الانش هم درگیر این مسائل هست یا نه؟

درگیر چه مسائلی؟. روزی چندباااار میگه عاشقتم نباشی می میرم و..... 

ولی من دیگه هیچیشو باور ندارم 

من جاهایی پای این مرد ایستادم که خودشم فکرشو نمی‌کرد 

😭😭😭

فداتشم خیییلی درمانده شدم 😭😭😭😭😭😭بابام مریض احواله،. چند دوره شیمی درمانی شده همش جلوی بابام تظ ...

چه نمک نشناس

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

من خودم بخاطر کارا همسرم ی سال قهرم ولی اصلا آدم نشده بدتر هم شده حتی رفتار خونواده شم افتضاح کاری کردن راهی نزاشتن برگردم دیگه ولی عقل الان و داشتم فقط پس انداز میکردم که مستقل باشم درسته خونه پدرمم و مشکلی ندارم ولی باز سخته

دوست عزیزم...من مشاور نیستم وگرنه کمکت می کردم اما ازت خواهش می کنم برو مشاوره مشکل مالی هم که نداری ...

چشم مهربون 

از همه ی هدف هام دست کشیدم ب خاطر این آدم 

من برای دکترای حقوق بورسیه شدم و نرفتم 

شاغل بودم و دیگه نرفتم 

یه دختر شاد و مستقل و با اعتماد ب نفس بودم 

خونه، ماشین همه چیز واسم فراهم بود از لطف بابام 

اصلا طی ده ماه از بودنه این مرد شدم یه زن افسرده که همیشه چشام پر اشکه