2777
2789
عنوان

از این که سنتون داره میره بالا چه حسی دارید از زندگی راضی هستید ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 95 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا حرف منم همینه

پسری؟

شما که دغدغه دخترا رو ندارین

خودتون برید خواستگاری 

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود

من متاهلم برعکس خیلی ها که منتظر زایمان و بزرگ شدن بچه هستن من با هر لحظه بارداری عشق کردم و قبل زایمان از دلتنگی موجودی که بعد از اون دیگه حس نمیکردم گریه میکردم و هر لحظه نوزادی بچه ام نگران این بودم که این دوره تموم میشه الان هم این طور هستم ولی فهمیدم باید پذیرش داشته باشم برای همه چی حتی مرگ خودم و عزیزانم

الان خیلی به عکس ها و خاطره ها فکر نمیکنم،بجاش از هر حرکت و رشد بچه هام لذت میبرم و براشون دعا میکنم

الان دیگه ببشتر نگاه پیرزن ها و پیرمرد ها میکنم،سعی میکنم به عصا و موهای سفیدشون لبخند بزنم و زیبا ببینم ،سعی میکنم حال جسم و روحم خوب نگه دارم تا بهتر بتونم بگذرونم زندگی رو

چون نمیتونم گذر زمان رو تغییر بدم،سعی میکنم پیری زیبایی برای خودم بسازم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
آره رفتم چندین بار تا عقد رسیده و نشده نمیدونم چرا

خب چرا

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود