2777
2789
عنوان

از این که سنتون داره میره بالا چه حسی دارید از زندگی راضی هستید ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 95 پست

یکی مجرده دوست داره متاهل شه 

یکی متاهله داره میمیره از بی پولی 

یکی پولداره بیماری لاعلاج داره 

یکی زشته ولی پولداره 

یکی خوشگله ولی سرطلان داره 

هرکس تو این دنیا یه دردی داره

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برادرشوهر کوچیکه ی من 33بودازدواج کردبایه دخترخانوم متشخص همه مون تعجب کردیم اینی که همیشه میگفت وای من مجرذمیمونم من ازدواج نمیکنم خانومش خیلی خوبه لیاقت همدیگرودارن ایشالابخت شماهم بازبشه

دو ماه دیگه میشم ۳۰

اگه متاهل بودم اصلا درگیر سن نمیشدم

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود
28 سالمه راستش ناراحتم سنم رفت بالاهیچ هنری کاری بلدنیستم الکی بیهوده وقتموتلف میکنم

غم نخور اصلا ناراحت نشو واسه هنر هروقت بخوای اراده کنی دیر نیست دختر خالم تادیپلم همه چیزو ول کرد بعدش اردواج کرد دوقلو گیرش اومد میدونی که دوقلو چقد سخته نگهداریشون بچه هاش رفتن کلاس اول اونم ادامه تحصیل داد همسن شمای الان بود ۵ساله درس خوند الان واسه خودش تو مرکز بهداشت داره کارمیکنه دستشم توجیب خودشه

روند طبیعیه زندگیه اتفاقا دوست دارم زودتر برسیم ۳۰ و ۴۰ به نظرم زندگی واقعی اونجاست

نه نیست 

اون موقعه سرتو میچرخونی میبینی ای دل غافل زمان چه رود گذشت

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔