2777
2789
عنوان

با آدم های پر حرف چه برخوردی باید داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 37 پست
اصلا حدیث داریم که سخن وقتی زیاد بشه خطا ام زیاد می شه...احتمالا منظور نداره..اگه منظور داشت این طور ...

پس اون عقل برای چی به آدم میدن؟ خوب حرف بزنه اما قبلش فکر کنه که ممکنه کسی ناراحت بشه بهش بربخوره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا

چیه🙄

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

اصلا حدیث داریم که سخن وقتی زیاد بشه خطا ام زیاد می شه...احتمالا منظور نداره..اگه منظور داشت این طور ...

االبته اونم شروع میکنه به گریه بعد هم میگه حالم بد شد و من ناراحت میشم اگر کاری کنم که شوهرم ناراحت بشه.میفهمی چی میگم؟!

فقط نگاش کن نه جواب بده نه عکس العملی نشون بده نه چیزی فقط نگاه ..خودش شاید ول کرد

میدونی گاهی با پسرش حرف میزنه ولی اون لابه لا میبینم کاملا غیر مستقیم داره به خونواده ات توهین میکنه. انگار به در میگه دیوار بشنوه

خب اخه چرا باید حرف اون برات مهم باشه

چون وقتی ناراحت بشم از حرفاش و به شوهرم بگم ناراحت شدم. شوهرم کاملا طرف مادرش رو میگیره و حاضر نیست بگه مادرم اشتباه کرد یا بگه من میفهمم که تو ناراحت شدی. بعد من احساس میکنم حمایت نمیشم از طرف شوهرم. ولی اگر بدونم شوهرم قبول داره که من اینجا احساس ناراحتی کردم تحمل حرفای مادرش برام راحت تر میشه. 

چون وقتی ناراحت بشم از حرفاش و به شوهرم بگم ناراحت شدم. شوهرم کاملا طرف مادرش رو میگیره و حاضر نیست ...

کلا تایپ شخصیتمون فرق داره😅💔😐

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

میدونی گاهی با پسرش حرف میزنه ولی اون لابه لا میبینم کاملا غیر مستقیم داره به خونواده ات توهین میکنه ...

در هر صورت ب ی ورت بگیر اصلا نه گوش کن نه جواب بده ک بدتر حرص بخوری انگار داره با دیوار حرف میزنه اینجوری خودش خسته میشه ول میکنه کسی ک مریضه از آزار دیگران لذت میبره بدتر میکنه ولی وقتی تو بروی خودت نیاری میفهمه خودشو داره ضایع میکنه خودش تمومش میکنه اگرم دیدی باز ادامه میده بدون دیگه دست خودش نیس مشکل از روانشه آدم مشکل‌دار هم ک باید واگذار خودش کرد دیگه

فروش تابلو ماه‌ ترند شده انواع سایز بانور آفتابی ومهتابی تو فقط انتخاب کن نمونه ش پروفایلم🤩😍🤩
چطور مگه؟

تو این سن یه جورایی تنها میشن مخصوصا که اهل هنری چیزی نباشن. دوست دارن حرف بزنن خودشونو خالی کنن. معمولا بدون هدف یه چیزیو میگن. بهتره اولا به حرفاش جهت بدی که بدت نمیاد از اون موضوع چیزی بشنوی، بعد اینکه خودتو توجیه کنی که ایشون نیاز به حرف داره. اگر خیلی آزرده میشی، رفت و آمد رو کم کن

اره چون ما آدما باهم فرق داریم

آره

تو این سن یه جورایی تنها میشن مخصوصا که اهل هنری چیزی نباشن. دوست دارن حرف بزنن خودشونو خالی کنن. مع ...

وقتی داره توهین میکنه چطور به حرفاش جهت بدم که نشون بده بدم نمیاد در موردش چیزی بشنوم؟ برام بیشتر توضیح بده شاید به کارم اومد.

من میدونم سن بالاست و دوست داره حرف بزنه اما بهتره قبل از حرف زدن فکر کنیم. حالا اینو هم بگم که شاید دیگه یاد نگرفته قبل از حرف زدن فکر کنه اما میدونی یکسری چیزها فکر نمیخاد. مثلا مادر جاریم بنده خدا شاغل هست . یک بار به جاریم گفت فلان شغل پولش حرومه!

خوب این دیگه واقعا فکر نمیخاد. حرمت ها شکسته میشه.از نظر عقلی  هوش و حواسش کاملا سرجاشه 

در هر صورت ب ی ورت بگیر اصلا نه گوش کن نه جواب بده ک بدتر حرص بخوری انگار داره با دیوار حرف میزنه ای ...

میدونی ده ساله گوش دادم. جواب ندادم جز یکی دوبار که یکدفعه گفت حالم بد شد و ... منم خیلی محترمانه جواب دادم....فقط حرفم زدم همون طور که اون حرف میزنه