2777
2789

یبار پول کم اوردم بهش گفتم میخوام وامو بدم بهم پول بده اونم چند یک میلیون یبار فقط اونم بعد زد من از سرکار بحثم شد اومدم بیرون نرفتم دیگه خودمم در حال جهاز خریدنم پول وام در اومد دادم تشک تخت اینا خریدم و به شوهرم نگفتم در اومده گفتم دی در میاد حالا الان برگشته میگه پول وامت در بیاد یکمم من بزارم روش بریم دندوناتو نزدیک عروسی کامپوزیت کنیم در حالی که من اون پولو خرج کردم 

دیشب بهش گفتم چون سرکار نمیرم پول وامو نمیتونم جور کنم فروختم به مامانم برگشت گفت پس پولایی که من دادم چی میشه در حالی که یبار فقط داده اونم برگردوندم بهش یادش نیس نیاز داشت زدم بهش قبلا 

خیلی حرص میخورم خیلی اذیت میشم نمیتپنم باهاش بسازم حرفاش حرصم میده خیلی دودوتا چهارتا میکنه 

بخدا مریض شدم از دستش خودمم آدم بیخیالی نیستم همش غصه میخورم

غیر از جدایی چه راه حلی دارین برام

خب که چی مثلا ؟!«»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترم فعلا عروسی نگیرید. چون مشکلاتتون هزار برابر میشه. برید زیر یه سقف همه چی غیرقابل حل میشه

نمیشه دیگه داریم کارای عروسی رو میکنیم منم نمیتونم جدا بشم

خب که چی مثلا ؟!«»

مشاور

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
خسیسه گدا صفته

فقط میتونم بگم ادم خسیس و لجباز پیرت میکنه پییییییییر 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون