2777
2789
عنوان

با آدم های پر حرف چه برخوردی باید داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 37 پست
وقتی داره توهین میکنه چطور به حرفاش جهت بدم که نشون بده بدم نمیاد در موردش چیزی بشنوم؟ برام بیشتر تو ...

ببین سخت نگیر، این مدل حرف زدنش اینه ، با توجه به سنش. بخدا اینجوری زندگیت راحت میشه. 

جهت دادن به حرفاش ،یعنی که ازش سوال بپرسی، مثلا قدیم چجوری فلان کار رو انجام می‌دادید یا هر سوالی که دوست داری جوابشو بشنوی. 

در کل اعصاب خودت و شوهرت رو سر این چیزا خورد نکن.

اون مادرشه،ته دلش از مادرش ناراحت میشه ولی نمیتونه هیچی بگه. عزیزم، فکر کن مادرته،اینجوری بیشتر درک میکنیش، دیگه تو این سن اصلاح که نمیشه، رفتارای بدشون ضربدر هزار میشه

ببین سخت نگیر، این مدل حرف زدنش اینه ، با توجه به سنش. بخدا اینجوری زندگیت راحت میشه. جهت دادن به حر ...

ببین وقتی میگه پول معلم ها حرومه. و من پدرم و خونواده ام معلم هستن. بنظرتون چطور به حرفاش جهت بدم؟

بگم درست میگی پول ما حروم بود؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین وقتی میگه پول معلم ها حرومه. و من پدرم و خونواده ام معلم هستن. بنظرتون چطور به حرفاش جهت بدم؟بگ ...

جواب نده. همین.

دیگه اینو مرغ پخته تو قابلمه بشنوه خنده ش میگیره

ببین سخت نگیر، این مدل حرف زدنش اینه ، با توجه به سنش. بخدا اینجوری زندگیت راحت میشه. جهت دادن به حر ...

منم دوست ندارم زندگیم خراب بشه یا شوهرم ناراحت کنم. خوب پس من چقدر میتونم تحمل کنم و حرف نزنم. منم آدمم.

جواب نده. همین.دیگه اینو مرغ پخته تو قابلمه بشنوه خنده ش میگیره

منم جواب نمیدم. 

اما از این مدل حرفا اونقدر میزنه و من جواب نمیدم و وقتی میام خونه دلم میخواد بگم که خیلی ناراحتم از این حرفا... شوهرم همدلی نمیکنه باهام.نمیخوام که خدای نکرده بده با مادرش دعوا کنه. همین قدر به من بگه من فهمیدم تو ناراحت شدی برام کافیه. 

منم جواب نمیدم. اما از این مدل حرفا اونقدر میزنه و من جواب نمیدم و وقتی میام خونه دلم میخواد بگم که ...

خب با خنده شوخی اینارو به شوهرت بگو. میدونی، اون دوست نداره غر بشنوه

خب با خنده شوخی اینارو به شوهرت بگو. میدونی، اون دوست نداره غر بشنوه

من معمولا محترمانه میگم. از احساسم میگم که ناراحت شدم. ممنون وقت گذاشتی جواب دادی. توی نی نی سایت نمیشه شرایط آدم ها رو کاملا درک کرد. چون اینجا فقط یک برشی از زندگی هامون هست...

من معمولا محترمانه میگم. از احساسم میگم که ناراحت شدم. ممنون وقت گذاشتی جواب دادی. توی نی نی سایت نم ...

زنده باشی

درسته، 

ولی سعی خودتو بکن که حرفاشو به دل نگیری عزیزم. من تجربش رو دارم که دارم اینحرفارو بهت میزنم. از تو هزار بار بدتر