2777
2789
عنوان

نظرتون درباره خواستگاری که میگه دختر معلم میخایم چیه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 94 پست
میدونی جالب چیه ظاهرشون اصلا نشون نمیده اگر عروس رئیس بانک هم باشه تره هم براش خورد نمیکنن اما در ...

خوب اینو از کجا بفهمیم 

دوستان میگن تو خواستگاری از طرف بپرسید 

خوب وقتی به ظاهر نشون نمی ده من که تو دلش نیستم بفهمم به خاطر چی میگه 

کار معلمی بر خلاف چیزی که دیگرن فکر میکنند، فوق العاده مستهلک کننده و فرسایشیه و اینطور نیست که هم کار بیرون بتونی بکنی هم کار خونه و هم شوهر داری. 

من وقتی خواستگار داشتم، همون اول بهشون میگفتم که من اگر ببینم بهم فشار میاد، سر کار نخواهم رفت و این رو در تصمیماتتون لحاظ کنید. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش فقط اینی که شما میگید باشه

آره درسته به کسی نمیشه اعتماد کرد واقعا ولی همینی که من گفتم 

دختر خالم ماما تو محضر یکی شرایطش این بود که حقوق و مزایای کارش برا خودش باشه الان بی دردسر داره زندگی میکنه

خوب اینو از کجا بفهمیم دوستان میگن تو خواستگاری از طرف بپرسید خوب وقتی به ظاهر نشون نمی ده من که تو ...

حرفی که من میزنم رو بزن. با جدیت هم بگو نه از روی شوخی. و همون جلسات اول خواستگاری یا اشنایی هم بگو. 

من خیلی واضح میگفتم تا هر جایی توان داشته باشم سر کار میرم، هر وقت ببینم برام مضر یا خسته کننده است استعفا میدم. 

خودشون میگذاشتن میرفتن چون دنبال پول بودن. 

اگه خود آقا هم کارمند رسمی باشه عادیه چون اکثر کارمند ها خانوم هاشون هم کارمنده 

گاهی بی‌آنکه بفهمی در طولِ زمان آدم دیگری می‌شوی، بیشتر سکوت می‌کنی، دیرتر باور می‌کنی و کم‌تر می‌رنجی...
بعد چون معلما کارشون سنگین نیست و تو محیط کارشون اکثرا خانم هستن بیشتر طرفدار دارن تا پرستار و شغلها ...

کار معلمی فوق العاده سنگینه. مخصوصا در سالهای اخیر با بچه های فعلی. استرس زیادی داره.