2777
2789
عنوان

سلام دوستان چرا جور نمیشه باردار شم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 27 پست
خیلی ممنون دوست عزیزم برام دعا کن منم مادر بشم می ترسم نشه برا همه بی بچه ها دعا کن که خدا بهشون بچه ...

اگه ی سال طول کشیده حتما برو ای وی اف کن.خیالت خیلی زود راحت میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نگرانیم اینکه اصلا بچه دار نشم ود فاصله سنی با بچم

عزیزم وقتی خودت مشکلات داری چرا اول به مشکلات خودت نمیرسی،باور کن بچه داشتن اصلا دستاورد نیست،من یه نگاه کلی به تاپیکات انداختم،شوهرت میگی نمیبرتت دندون درست کنی،بعدا بچه دار بشی چی؟بنظرت به بچه ات اهمیت میده واقعا؟و با این مشکلاتی که داری اولوبتت باید خودت باشی وگرنه اخرش یه بچه با کلی مشکل بدنیا میاری و بعدا هم نمیتونی از عهده اش بربیای!

اینکه بچه سالم بدنیا بیاد یا نه به خواست خدا نیست فقط ،مادر پدر باید عاقل باشن همه چیو در نظر بگیرن که بتونن بچه سالم بدنیا بیارن،دندون سالم بدن سالم ذهن سالم ... 

نمیشه اینارو نداشته باشی ولی انتظار بچه سالم داشته باشی آخرم که مشکلی بود بگی خدا چرا کمکم نمیکرد .. خدا چرا فلان کرد بیسار کرد .. برای بچه دار شدن خیلی چیزا رو باید در نظر گرفت 

شوهرم نمیزاره میگه همین جور باید باردار شی ولی من خودم رفتم دکتر یه مشکلاتی دارم 🥺

مشکلاتت رو رفع کن و مدام دکتر برو شوهرتو حرفاشو بیخیال شو اون هر وقت بخواد میتونه بچه بیاره ولی تو محدودیت داری ،برو تو مخش و کم کم راضیش کن 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

استرس مانع بارداری ه.ترویید یکی از علل عذم بارداری ه.ورزش بخصوص کوه نوردی عالیه.

تا دو ماه غذای طبع سرد نخور .ب شوهرت شبا ی استلن عرق کاسنی بده.صبحها ۵تا دونه فلفل سیاه

دوای زایمان از عطاری بگیر با عسل و روغن محلی مثل حلوا نصف ارد نصف دوا بو بده و درست کن.از ۵تا ۲۵پریود بخور.

کیت تخمک گذاری بگیر ۱۲تا ۱۴پریود بزار مثبت شد اقدام کن.بعد نزدیکی پشتی بزار زیر کمرت و پات رو بالا نگهدار

انشاالله زودی میشه

احتمال اینکه بچه مبتلا به اختلال داون بشه توی مادرانی که توی سن بالا اقدام به بچه اوردن میکنن بیشتره

حالا نمیخواد همین اول نفوس بد بزنی

کیه ک ندونه

بدو بدو اومدی تو دلشو خالی کنی

عزیزم وقتی خودت مشکلات داری چرا اول به مشکلات خودت نمیرسی،باور کن بچه داشتن اصلا دستاورد نیست،من یه ...

بله درست می گید ولی نمی دونم چی کنم منتظر بشم تا او راضی بشه  منو ببره دندون پزشکی تمام عمرم رفته شاید اصلا باردار نشم چون الانم مشکلات خاص خودم رو دارم 

احتمال نه اینا به خواست خداست ولی خوب آره هر چی جوون تر باشی بهتر هست

خلقت خدا نقصی نداره نقص مخلوقات از کوتاهی بنده هاست 

ان شا الله خدا بهتون ببخشه 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد