2777
2789

سلام من بچم ۶ ماهشه شیرمنو میخوره فقط، میخوام مجدد باردار شم، میشه اوابوست رو مصرف کنم؟ یا برای بچم خوب نیست؟ کسی بوده مصرف کرده باشه حین شیردهی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا میخای دوباره بیاری یه کم صبر کن بچتو از شیر بگیری بعداینجوری بدنت بهم میریزه

اخه اصلا در این مورد نظر نخواستا. حتما خودش تحقیقاتشو کرده و تصمیمشو گرفته. منم باشم برای خودم همچین تصمیمی نمیگیرم ولی در مورد تصمیمات بقیه هم نمیتونم نظری بدم تا وقتی ازم نپرسیدن. ایشون الان سؤالش فقط در مورد مصرف قرصه همین 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه اصلا در این مورد نظر نخواستا. حتما خودش تحقیقاتشو کرده و تصمیمشو گرفته. منم باشم برای خودم همچین ...

چون تجریه داشتم گفتم 

با شما حرف زدم؟

فک نمیکنم بی احترامی کرده باشم یا امر کرده باشم بهش

اخه اصلا در این مورد نظر نخواستا. حتما خودش تحقیقاتشو کرده و تصمیمشو گرفته. منم باشم برای خودم همچین ...

خیلی ها نظر منو گفتن

بدو برو به همشون تذکر بده

ما فقط خوبیش رو میخایم 

پسره

میشه عزیزم

خدای نکرده نشه ام یدونه بچه سالم داری

گلم هم بدنت داغون میشه

هم الان بدنت ضعیف شده چه جوری میخاد این بدن ضعیف یه بچه بسازه؟

به نظرت بدنت توانایی به جود آوردن یه بچه قوی رو داره؟