2777
2789
احتمال اینکه بچه مبتلا به اختلال داون بشه توی مادرانی که توی سن بالا اقدام به بچه اوردن میکنن بیشتره

احتمال نه اینا به خواست خداست ولی خوب آره هر چی جوون تر باشی بهتر هست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله درسته عزیز

اینا به خواست خداست

ولی خب یسری مسائل علمی هم درنظر بگیر دیگه؟

علم داره میگه هرچی سن مادر بالاتر باشه احتمال اختلال داون بیشتره.

Am ok..

بله درسته عزیزاینا به خواست خداستولی خب یسری مسائل علمی هم درنظر بگیر دیگه؟علم داره میگه هرچی سن ماد ...

نه من دوستم تو 18 سالگی باردار شد سندرم داون شد  یکی تو 30 سالگی و خیلی هام تو 40 بچه آوردن ولی نشد 

چند سالته گلم من هم خواهرم هم زن عموم بچه هاشون تو سن چهل و یک سالگی به دنیا آوردن و اتفاقا از همه بچه ها ماشاالله هم قشنگ ترن هم باهوش تر 

من نگرانیم اینکه اصلا بچه دار نشم ود فاصله سنی با بچم

نگران نباش

اخرین بچه مادرشوهرم باهاش 40 و خرده ای فاصله داره

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

اگه خیلی وقت اقدامی چرا به دکتر مراجعه نمیکنی برا کارای کلینیکی

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

عزیزم فولیک اسید میخوری؟خیلی تاثیر داره

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
دقیقا .ولی خدا صاحب همه چیز ه.از بهترین ها رو بخواه

خیلی ممنون دوست عزیزم برام دعا کن منم مادر بشم می ترسم نشه برا همه بی بچه ها دعا کن که خدا بهشون بچه سالم و خوب بده 🥺خیلی سخته برام دعا کن