2777
2789
عنوان

کیا چندساله خلط پشت حلق دارن😢❓️

421 بازدید | 64 پست

شوهرمن ۲ ساله خلط پشت حلق دائمی داره ، یه بینیش گرفته همیشه، و گه گداری سرفه میکنه😢

دکترم نمیاد

خیلی نگرانم خطری باشه

الانم باردارم استرس هام هزار برابر شده،کسیبوده اینجوری بوده باشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره من

چجوریه علایمت چه مدته عزیزم؟

من به حدی استرس دارم میخوام بیفتم دست و پای شوهرم بگم من از این استرس رها کن پاشو بیا بریم دکتر😭

دوساله غم و غصه منو کشته اصلا ذره ای براش مهم نیست من چی میکشم

چجوریه علایمت چه مدته عزیزم؟من به حدی استرس دارم میخوام بیفتم دست و پای شوهرم بگم من از این استرس ره ...

همش خلط حلق چسبیده به حلق تا بیاد بالا میمیرم وزنده میشم رفتم دکتر گفت سالمی یکی گفت آلرژی درمان نداره الکی استرس نداشته باش مهم نیست 

منم همینجوری مخصوصا بعد از کرونایی که گرفتم خیلی بیشتر شده تو این سه سال

یعنی هرروز هرساعت خلط پشت حلق داری ؟

یکی از سوراخ های بینیت هم گرفته؟

گاها روزی حدودا ۵ بار سرفه هم داری؟

همش خلط حلق چسبیده به حلق تا بیاد بالا میمیرم وزنده میشم رفتم دکتر گفت سالمی یکی گفت آلرژی درمان ندا ...

شما چه رنگیه خلطت؟

شوهرمن هرکاری میکنه بالا نمیاد اون پشت یکسره جمع میشه

بینیش هم یکیش میگیره همشه

گاهی سوراخ چپ گاهی سوراخ راست میگیره 

شماهم اینجوری؟

چن سال پیش سل گرفتم الان هنوز دارم این خلط و دستمال خیلی مصرف میکنم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
من چندین سال داشتم الان خداروشکر خوب شدم خطری نداره عفونته

خداروشکر

چجور خوب شدی؟

سرفه هم داشتی؟

همیشه یکی از یوراخای بینیت گرفته بود؟

شوهرمن گاهی چپ گرفته گاهی راست

شما چه رنگیه خلطت؟شوهرمن هرکاری میکنه بالا نمیاد اون پشت یکسره جمع میشهبینیش هم یکیش میگیره همشهگاهی ...

دقیقا خیلی بده الان قرص استیل سیستئین میخورم بهتر شدم کم شده اگه شوهرت دیابت نداره خوبه براش

خداروشکرچجور خوب شدی؟سرفه هم داشتی؟همیشه یکی از یوراخای بینیت گرفته بود؟شوهرمن گاهی چپ گرفته گاهی را ...

ببین عزیزم چندتا کار بهت میگم به شوهرت بگو انجام بده اگه خوب نشد بیا هرچی خاستی بگو و ایشالله خوب شد مادرمو دعا کن شفا پیدا کنه