2777
2789
عنوان

کیا چندساله خلط پشت حلق دارن😢❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه الانم این بیماری هست!علایمش چیه عزیزم

من استرس شدیدی داشتم دانشجو بودم وزنم خیلی کم بود ترم پاییز و هوای سرد کل مسیر دانشگاه تا خونه رو تو اون سرما پیاده می اومدم خونه علاوه بر همه اینها سیستم ایمنی بدنم به شدت ضعیف بود دیگه مبتلا شدم دير تشخیص دادن اما شش ماهه هلال احمر دارو داد خداروشکر رد شد جوری که جیغ میزدم برای تنفس هیعی و خون بالا می آوردم

الان فقط خلط گلو دارم نگو همین خلط باعث لوزه سنگ ساز شده الان باید عمل کنم🥲

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
ای وای سنگ لوزه هم دردسره

بله عزیزم 

شربت خلط آور تیمکس بخرید برای همسر یه چکاپ هم ریه شون بشه بد نیست ان شاالله سلامت باشید 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
مرسی عزیزم خدا مادرتو هرچه سریع تر سلامت کنه

من چندساااال عفونت واژن و خلط شدییید گلو داشتم

ماچالاق الاغ ماده فقطططط ماده باشه، از جای معتبر ک مطمئن باشی ماده هست تهیه کن اگه دیدی عفونت نمیره بدون ماده نیست چون بدتریییییین عفونتا با اینکار درمان شده هرشب تا جایی ک دیگه احساس کرد عفونتش رفته دود بده. یکی دوتا روشن کنه بره داخل بالکن یا حمامی جایی روشن کنه و دودش رو قورت بده انقدر هی قورت بده تا ماچالاق کاملا بسوزه و دودش تموم بشه اینکارو هرروز تکرار کنه وقتی عفونتا خشک شدن قطعش کنه و هفته ای یبار دود بده واسه پاکسازی تموووووم عفونتا و خلطاش میریزه من هرچی دارو بود مصرف کردم واسه عفونت واژنم و خلط فایده نداشت و موقتی بود اینکارو کردم بخدا از شر عفونت و خلط راحت شدم

واسه گرفتگی بینی هم خوبه، عناب هم واسه گرفتگی بینی خوبه عناب رو بزاره نوکه چنگالی چیزی بالای اجاق بگیره و روزی دوسه بار دود بده خوبه هم برای گرفتگی هم برای ابریزش بینی ب شدت کارسازه

یه شربت هم هست خیلی واسه خلط خوبه عکسشو پیدا میکنم میفرستم اونم اگه رو ساعت دقیق مصرف کنه خوبه

ولی ماچالاق فوق العاده ست

من چندساااال عفونت واژن و خلط شدییید گلو داشتمماچالاق الاغ ماده فقطططط ماده باشه، از جای معتبر ک مطم ...

ممنون از توضیحت عزیزم 

حتما امتحان میکنیم

توکل بخدا دیگ

این علایم گرفتگی بینیش خیلی نگرانم کردهگوگل لعنتی کلی چیزای بد میاره سرطان سینوس و فلان😢

خود دکترا میگن ، هیچوقت در مورد بیماری ها تو گوگل سرچ نکنید چون هر چقدر هم که یه اتفاق بی اهمیت باشه تو گوگل تبدیلش میکنن به دور از جون سرطان و ... 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)