2777
2789
عنوان

کیا چندساله خلط پشت حلق دارن😢❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 64 پست
حرف سرش نمیره که پدرمو درآورده

انقدر ب خودت استرس نده وقتی ریه هاش مشکلی نداره جای نگرانی نیست شما کارایی ک گفتم انجام بده ۱۰۰٪ نتیجه میگیره خوب میشه فقط سعی کن عنبرنسا ماده باشه نر هیچ تاثیری نداره اگه بتونی از کسی ک روستاست و سراغ داره تهیه کنی ک خیلی بهتر از عطاریه 

عزیزم ایشون خلط و عفونت داره خطری وجود نداره بنده خدا استرس میگیره اول درمان خانگی انجام بده اگه تا ...

خب چه عفونتیه که این همه طول کشیده مطمئنا درمان آنتی بیوتیک گرفته 

جهت اطلاعت خیلی از بیماری های غیر عفونی هم میتونن با خلط و سرفه  بیان مثله copd 

در مورد دیگه رفتن پیش فوق ریه هم چیز ترسناکی نیست که میری و فوقش میگه سالمه  

میخوای بگم عنبرنسا دم کنه 

چرا اینقدر نسبت به درمان مدیکال گارد دارین  طبق سیستم ارجاع نظر دادم حالا شرمنده حرف علمی زدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چه عفونتیه که این همه طول کشیده مطمئنا درمان آنتی بیوتیک گرفته جهت اطلاعت خیلی از بیماری های غیر ...

چون خودم چندین سال درگیر از مشکل بودم و هیچ دارویی کارساز نبود بهترین متخصص هارو رفتم نهایتا یه دوره اوکی میشدم و دوباره عفونت و خلط برمیگشت ولی با این روش واقعا خوب شدم

زن داییم بخاطر عفونت شدید باردار نمیشد یا سقط میشدن اینکارو کرد عفونتش کامل درمان شد و باردار شد شکرخدا

چون خودم چندین سال درگیر از مشکل بودم و هیچ دارویی کارساز نبود بهترین متخصص هارو رفتم نهایتا یه دوره ...

با عنبرنسا؟؟

نمیدونم عزیزم 

هیچ رفرنسی تایید نمیکنه منم از نظر علمی نمیتونم بگم آره خوبه 

ولی نمیشه انکار کرد که مواردی جواب گرفتن

با عنبرنسا؟؟نمیدونم عزیزم هیچ رفرنسی تایید نمیکنه منم از نظر علمی نمیتونم بگم آره خوبه ولی نمیشه انک ...

اره بخدا

من بدترین عفونتو با عنبرنسا درمان کردم شاید مسخره باشه ولی واقعا عالیه امتحانش ضرر نداره

الاغ ماده توی فصل بهار از گیاهان تازه استفاده میکنه اما الاغ نر استفاده نمیکنه بخاطر همین میگن فقط ماده تاثیر داره