2777
2789
عنوان

دارم درد میکشم دارم نابود میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 95 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می تونم بپرسم چه بیماری ؟

همون اولیه که خودت گفتی

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

زگیل تناسلی گرفته؟خوب میشه غصه نخور

آره

۶ ماهه داره قرص میخوره

الان دیدم زگیلا نیستن

ولی خودش خیییلی نگرانه منه

همش میگه غصه منو نخور یه درصدم دلت برای من نسوزه به فکر آیندت باش

خدا میدونه چقد به خونوادش خوبی میکنه از صب تا شب کار میکنه

بخدا جیگرم کبابه براش

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

وای دیوونه ای دختر،،کلا چهار روز با هم بودید،،،ولش کن بابا،کون لقش

من کلی تلاش کردم تا راضی بشه ک باهم باشیم یک هفته هر شب چند ساعت تلفنی حرف زدیم هرشب من چقدر شوق داشتم تا اینک دیشب گفت داره از کار میره من اینو ک گفت دنیا رو سرم خراب شد گفتم بیا بیرون ببینمت همین الان ساعت ۲ و نیم شب بود. ماشین داداشم برداشتم رفتم نزدیک خونشون سوار شد اولین بار بود از فاصله نزدیک میدیدمش همش تو کار دیده بودمش ققط نشست تو ماشین من حالم خوب نبود دست و پام میلرزید گفتم خودت بشین ؛ نشست ی کم ددر زد گفتم چرا داری میری گفت برای پیشرفت و ما دیگ همو نمی‌بینیم گفتم نبینیم زنگ تماس پیام همو بازم می‌بینیم گفت نه باید تمومم بشه گفتم نه تروخدا نکن نه نه من تازه پیدات کردم نکن گفت نه نمیشه من هزار بار گفتم نه نه نکن ولی قبول نکرد دستاشو گرفتم گفتم نرو خواهش میکنم ولی گفت نمیشه نمیتونم لحظه آخرم بغلش کردم دلم میخاست دنیا همونجا متوقف میشد و بعدم رفت و من دیدم ک جانم میرود

رازیانه بخور

باشه عزیزم پریودمیشم؟؟ بنظرت بازدارم که پریودنمیشم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

اسی بیخیال چند ماه بودهچند سال بوده و بهم خوردهاز اول هم تو بیشتر دوسش داشتی هوا برش داشته فکر کرده ...

من بیشتر دوسش نداشتم من جونمو براش میدادم ولی اون هیچوقت دوسم نداشت 

چرا خدا اینقدر ار من متنفره؟

خدا از هیچکدوم از بنده هاش متنفر نیس عزیزم هممون رو یه اندازه دوست داره اما اتفاقاتی که برامون میوفته یا امتحان زندگیه یا تاوان عمل خودمون سعی کن بهش نزدیک تر بشی تا خودش قلبت آروم کنه قلب آدم خونه خداست مطمئن باش نمیزاره خونش شکسته بمونه وقتی بهش نزدیک بشی دردات درمان می‌کنه من سختیرین و بدترین بلاها رو تجربه کردم اما همیشه بهش توکل کردم اونم تنهام نزاشته هیچوقت

ببین ۲۰۰هزار تومن بده زعفرون همه رو دم کن بخور میشی زعفرون تا بچه ۳ماهه رو هم سقط میکنه تو که فقط می ...

یه گرم دوگرم خوردم... چن گرم بخورم؟؟ میدونی؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

آره۶ ماهه داره قرص میخورهالان دیدم زگیلا نیستنولی خودش خیییلی نگرانه منههمش میگه غصه منو نخور یه درص ...

خوب میشه

غصه نخورید اصلا

درمان داره شکرخدا.

بعد هر دو واکسن بزنید بدنتون ایمن میشه

دوست منم داشت خوب شد.الان چندین ساله کامل خوب شده.شوهرشم سالمه.بچه هم دوتا داره.