2777
2789

تاریخچه گوگلش سرچ کرده بود متن تبریک تولد به همسر و عشق و عاشقانه در صورتی که تولد من نیست و گذشته. داغونم. و یکماه هست ک خیلی کم محلم میکرد. قبلا یکسال پیش تو خونه مچش گرفتم و بهش گفتم هرچیزی ازت ببینم حتی در حد پیام دیگه نمیمونم و تو این یکسال یبار قبلا بهم دروغ گفت و هیچی نگفتم الانم این مطمئنم خیانت میکنه بازهم. انگار عاشقم نیست حس میکنم از روز اول نبوده. خیلی بهم گیر داده ک چته چرا یهو اینطوری شوی من هیچ نگفتم اما فکرکنم فهمیده همش میگه رفتی پای سبستم اومدی ور عرض یک ثانیه عوض شدی. بنظرتون بپرسم ازش؟ نگفتم بهش چون گفتم قطعا انکار میکنه و میفهمه چکش میکنم. میدونم اگر بگم دروغ میگه انکار میکنه و میخواد منو مقصر کنه و خسته شدم بهم گفت اگر زندگی رو نمیخوای دنبال بهانه نباش برای متهم کردنم چون خیلی گیر داد منم گفتم دست از کارات نمیکشی دست از گذشته ات نمیکشی هنوز داری ادامه میدی بسه دیگه. بهش گفتم اره نمیخوام بیا توافقی جداشیم گفت باید بگی چیشده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین این چیزایی که گفتی 

مطمئن باش یروزی از این مرد جدا میشی حالادوسال دیگه ده سال دیگه 

حتی ممکنه خودش پرتت کنه بیرون 

پس تا جوونی جداشو 

قبل از جذابیت به خودت برس عمل لازمه انجام بدی دندونپزشکی بری باشگاه بری و پس اندازی داشته باشی

یکسال ب خودت برس و بعد جدا شو

ببین من یه زوجی رو میشناسم که هنوز زیر یه سقف نرفته بودن و پسره خیانت میکرد به دختره   خیانت در حد اینکه خونه یه روزه میگرفت و دختر میبرد و اینا.   بعد که دختره فهمید همه ماها که چندتا دوست بودیم و در جریان این مسایل بودیم فکر کردیم دختره صد در صد قرار ازدواج رو کنسل میکنه دیگه.  ولی ازدواج هم کردن و الان حدود یک سالی هست که دارن تو یه خونه زندکی میکنن و خیلی تو اینستا تظاهر میکنن که زوج خوبی هستن

چند سالته؟ بچه داری یا ن شرایط مالی همسرت چجورهپی انداز داری یا ن

پس اندازی ندارم چون هیچوقت نذاشت داشته باشم و پولی بهم نداد شرایطش خوبه خونه و ماشین داره کارمنده