2777
2789
شوهر من خیلی خیلی ترسناک میشه وقتی عصبیه اینارو بگم قشنگ دعوا بدتر میشه تا جایی که وسایل میشکونه داد ...

عه پس نگو ببخش روانیه پس،من اونجوری میگم فوقش بعدش بحث میکنیم مثلامیگه داشته باشمم نمیدمم منم میگم من میگیرمممم حالتم جامیارم ... بعد جفتمونم تموم میکنیم آشتی نه ها ،قهرمیمونیم ولی دیگه حرف نمیرنیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب سعی کردم اینکارو کنم بحث اینه که خودش ۲۰ برابر میخوره منو دخترم کم خوراکیم کل درامدم بدم شکم خودش ...

دقیقا مردایی ک خرجی نمیدن خیلی پرتوقعن فقط میتونم بگم خدا کمکت کنه خیلی بد دردیه

نمیزاره دخترم دانشجوعه پسرم ازدواج کرده بگم میگه خب همه پولا بده من تا خودم خرج کنم دست خودشم باشه ب ...

بگو وکیل وصی نمیخوام عرضه دارم مالمو اداره کنم کاری نکن مهرمو بذارم رو اونا پول بیشتری دستم بیاد 😬😁 شوخی کردم 

اما بگو بچه ها آینده دارن 

اداره کردن زندگی با اقاست توام ک خداروشکر دستت ب دهنت میرسه 

منم کم‌کم جهاز بخرم برا دخترمون فشار بهت نیاد بعدا 

اما برو طلا بخر پولتو بدون اجرت یا طلا شکسته 

بذار کنار 

تهش اینه هیچی نخر خرجیه خونه 

اخرش مجبور میشه 

نمیتونه زورتم کنه مالتو بگیره زورم گفت بگو‌میرم شکایت میکنم 

❤️❤️❤️
عه پس نگو ببخش روانیه پس،من اونجوری میگم فوقش بعدش بحث میکنیم مثلامیگه داشته باشمم نمیدمم منم میگم م ...

خوشبحالت این دیوونس سموت کنمم زودی میاد اشتی میکنه و تمام کش هم نمیده منم قهر کنم نمیزاره قهر بمونم حالا

من راهشو گفتم شما الان داماد عروس دار هستی بخوای بخاطر مخارج بری قانون اونم از لجش بدتر میکنه و عروس ...

میگم ک قانون هم برم کل اینا از دستم میکشه بیرون بدتر میشه دیگه یه عروسی میخام برم باید با لباس کهنه برم

میگم اولا خودت گمشو بی ادب بقول بابامم اول زنگ میزنم پلیس بعدش از خونش میزنم بیرون

به راحتی جوری میرم ک حتی اسمم دیگه یادش نمونه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

میگم من همینم که هستم وقتی گرفتیم اینارو ندیدی؟؟وقتی با بدبدختی نداریت ساختم نگفتی اینارو حالا بهم ...

هنوز پولدار نشده اینارو بگم😂😂 ولی خدایی زیادی باهاش ساختم

خوشبحالت این دیوونس سموت کنمم زودی میاد اشتی میکنه و تمام کش هم نمیده منم قهر کنم نمیزاره قهر بمونم ...

باز اون امتیاز داره،ماقهرمون میبینی به ۱هفته شایدم بیشترطول میکشه،هردو بشدت مغروریم  ،منم تخسم قبول دارم😆

میگم ک قانون هم برم کل اینا از دستم میکشه بیرون بدتر میشه دیگه یه عروسی میخام برم باید با لباس کهنه ...

نه کی گفته قانون میده ب اون ؟ ببخشید میپرسم از کجا اوردین ؟ شوهرتون داده بوده؟ یا ارث بوده 

❤️❤️❤️
میگم اولا خودت گمشو بی ادب بقول بابامم اول زنگ میزنم پلیس بعدش از خونش میزنم بیرونبه راحتی جوری میرم ...

اینطوری کردم نشده پای شکایت جلو کشیدنی لجبازترینه حوصله ندارم برم کلانتری و دادگاه میخوام تو خونه حل بشه