2777
2789
مشکل اینه خونمون کوچیکه اگ بزرگ‌ بود میرفتم سرمو گرم میکردم بیرون هم برم حرف بزرگ‌تر میشه

خونه مام کوچیکه دیگ. یا میرم اتاق یام اشپزخونه دیگ

توم نهایت بگو اوکی حتما بعد رو مبل دراز بکش فیلم ببین الکی بخند ببینه ک ناراحت نیسیتی باسنش بسوزه

خب درامدم نشون دادنی نیس واضحه بعدم اونزمانم ک درامد نداشتم پول نمیداد در عذاب بودم مجبور شدم خودم ب ...

چاره ای نداره بنظرم یکی از اشناهای خیلی نزدیکم هست نمیتونم اسم ببرم الان پیر هم شدن باز این مشکل هست بنظرم قابل درمان نیست فقط باید خودتو مستقل کنی و فکر کنی شوهرت نیس رفیقته تا کمتر حرص بخوری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره من روح روانم خیلی اسیب دیده بخاطر حرفاش ینی میتونم بگم ۹۹ درصد مشکلامون سر زبونشه

خب چرا اگه دوست داره سعی نمیکنه درست کنه اخلاقشو؟ چرا از روانشناس کمک نمیگیره، کتاب بخونه، پادکست گوش بده…

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
دلم میخواد بچه دار بشم چندین ساله مشکل داشتیم خداروشکر حل شد دخالت خونوادش وابستگیش یا کلی مشکلات دی ...

تا زندگیت ب ارامش نرسیده بچه نیار اشتباه نکن بچه راه حلش نیست 

❤️❤️❤️
خب چرا اگه دوست داره سعی نمیکنه درست کنه اخلاقشو؟ چرا از روانشناس کمک نمیگیره، کتاب بخونه، پادکست گو ...

خیلی اخلاقاشو درست کرد بخاطرم هشتاد درجه تغییر کرده از موقع ازدواج تابحال هم خودش هم خونوادشو تغییر داد 

الانم بعد دعوا قوول میده درستش میکنه بعد باز تکرار میکنه 

مخارج خونه وظیفه ی مرده شما اصلا خرج نکن ، بگو بخر بیا کم‌کم بهش لیست بده هر شب بگو ی چیزو بخره اگر ...

اره وسعش میرسه اگر حرف بزنم همین کرایه خونه هم ازم میگیره میگه کرایه تو میگیری  بده من تا خرجی بدم اگرم ازم گرفت به زور یه بخور نمیری میده دیگه دستم از همه جا کوتاه میشه

بگو خرج باتو منم پس انداز میکنم برای اینده بچه ها

نمیزاره دخترم دانشجوعه پسرم ازدواج کرده بگم میگه خب همه پولا بده من تا خودم خرج کنم دست خودشم باشه به زور خورد خوراک میده دیگه لباس اینا نمیده

یادمه یبار گفت ،گفتم هروقت عرضه مهریه دادن داشتی بعد زر بزن،وقتی نداری این خونه برامنه ،خودت بیرون

شوهر من خیلی خیلی ترسناک میشه وقتی عصبیه اینارو بگم قشنگ دعوا بدتر میشه تا جایی که وسایل میشکونه داد میزنه همسایه ها میشنون یا حتی خودشو میزنه ☹️ فقط یه خوبیش اینه به من دست بلند نمیکنه 

اره وسعش میرسه اگر حرف بزنم همین کرایه خونه هم ازم میگیره میگه کرایه تو میگیری بده من تا خرجی بدم ا ...

نده آینده بچه رو بکن بهانه از اول نباید میذاشتی بفهمه 

الانم با ی وکیل صبحت کن اونا راه حل های خوبی دارن 

جلو مردا باید سفت وایساد حتی شده برای ۱بار 

کوتاه بیای سوار میشن 

❤️❤️❤️
چاره ای نداره بنظرم یکی از اشناهای خیلی نزدیکم هست نمیتونم اسم ببرم الان پیر هم شدن باز این مشکل هست ...

خب سعی کردم اینکارو کنم بحث اینه که خودش ۲۰ برابر میخوره منو دخترم کم خوراکیم کل درامدم بدم شکم خودش پر نمیشه یکسره میخاد بخوره هرچی هم تو یخچال باشه تموم کنه منم زورم میاد اگر خوراکش کم بود زورم نمیومد

نمیزاره دخترم دانشجوعه پسرم ازدواج کرده بگم میگه خب همه پولا بده من تا خودم خرج کنم دست خودشم باشه ب ...

من راهشو گفتم شما الان داماد عروس دار هستی بخوای بخاطر مخارج بری قانون اونم از لجش بدتر میکنه و عروستون اینا میفهمن و‌زشته این 

فقط راهش اینه خودتون و بچه هاتون مستقل باشید و اونو فقط ب چشم رفیق ببینید امکان نداره خرج بده نهایت میتونه خرج خونه بده اونم اگ زیادی دعوا بگیری و مثلا از کسی که حساب میبره بگی شرایطو