چاره ای نداره بنظرم یکی از اشناهای خیلی نزدیکم هست نمیتونم اسم ببرم الان پیر هم شدن باز این مشکل هست بنظرم قابل درمان نیست فقط باید خودتو مستقل کنی و فکر کنی شوهرت نیس رفیقته تا کمتر حرص بخوری
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مخارج خونه وظیفه ی مرده شما اصلا خرج نکن ، بگو بخر بیا کمکم بهش لیست بده هر شب بگو ی چیزو بخره اگر ...
اره وسعش میرسه اگر حرف بزنم همین کرایه خونه هم ازم میگیره میگه کرایه تو میگیری بده من تا خرجی بدم اگرم ازم گرفت به زور یه بخور نمیری میده دیگه دستم از همه جا کوتاه میشه
یادمه یبار گفت ،گفتم هروقت عرضه مهریه دادن داشتی بعد زر بزن،وقتی نداری این خونه برامنه ،خودت بیرون
شوهر من خیلی خیلی ترسناک میشه وقتی عصبیه اینارو بگم قشنگ دعوا بدتر میشه تا جایی که وسایل میشکونه داد میزنه همسایه ها میشنون یا حتی خودشو میزنه ☹️ فقط یه خوبیش اینه به من دست بلند نمیکنه
چاره ای نداره بنظرم یکی از اشناهای خیلی نزدیکم هست نمیتونم اسم ببرم الان پیر هم شدن باز این مشکل هست ...
خب سعی کردم اینکارو کنم بحث اینه که خودش ۲۰ برابر میخوره منو دخترم کم خوراکیم کل درامدم بدم شکم خودش پر نمیشه یکسره میخاد بخوره هرچی هم تو یخچال باشه تموم کنه منم زورم میاد اگر خوراکش کم بود زورم نمیومد
نمیزاره دخترم دانشجوعه پسرم ازدواج کرده بگم میگه خب همه پولا بده من تا خودم خرج کنم دست خودشم باشه ب ...
من راهشو گفتم شما الان داماد عروس دار هستی بخوای بخاطر مخارج بری قانون اونم از لجش بدتر میکنه و عروستون اینا میفهمن وزشته این
فقط راهش اینه خودتون و بچه هاتون مستقل باشید و اونو فقط ب چشم رفیق ببینید امکان نداره خرج بده نهایت میتونه خرج خونه بده اونم اگ زیادی دعوا بگیری و مثلا از کسی که حساب میبره بگی شرایطو