2777
2789
عنوان

خجالت اور ترین کاری که کردی یا دیدی تعریف کن🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1774 بازدید | 91 پست
دکتر بازی با پسر فامیلمون🫡بچه بودم و جاهل

🤣🤣🤣🤭

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

پریروز ی پسره تو خیابون هی میخواست باهام آشنا شه مثلا

پسره خیلی ازین پسرای بقولا شیک بود 😂

من احمق اومدم بگم آقا من شوهر دارم

گفتم من زن دارم😭😭 هنوز تو شوکم😂قیافش یادم نمیره

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂اره الانم پدرشوهرمه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤭چطور نگاش میکنی

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

پریروز ی پسره تو خیابون هی میخواست باهام آشنا شه مثلاپسره خیلی ازین پسرای بقولا شیک بود 😂من احمق او ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

قیافه تو=🙂

قیافه اون=😐

خودارضایی یکی از فامیلای مادرم رو دیدم تو اتاقمون که دعوتشون کرده بودیم جا خورد بنده خدا تا منو دید ...

آقا بود؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

یکی دیگه ام یادم اومدم از بابام خجالت میکشیدم شدید ...

روز جمعه ای بود مدرسه تعطیل بود بابامم خونه بود  میخواستم برم حموم لباسامو جمع کردم زیر بغلم بدو از حال رفتم سمت حموم نگو لباس زیرم وسط راه افتاده و متوجه نشدم خلاصه داخل نرفته بودم که داداشم اومد داد زد این کلاه برا کیه افتاده زمین تا برگشتم ببینم چی میگه دیدم بابام سرشو از اتاق اورد بیرون که ببینه کلاه برا کیه... و واضح دید😐😑

سرتونو درد نیارم اونی که افتاده بود معلوم شد مال منه بخت برگشته ست 😅🤣😂داداشم کوچیک بود اون موقع نمیدوست سوتین چیه میگفت کلاه😅

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂