2777
2789
عنوان

خجالت اور ترین کاری که کردی یا دیدی تعریف کن🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1814 بازدید | 91 پست
خودارضایی یکی از فامیلای مادرم رو دیدم تو اتاقمون که دعوتشون کرده بودیم جا خورد بنده خدا تا منو دید ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐اتاق شما 

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلاس اول بودم و یه جوری بود از ترس ببخشید ادرار میکردم 

از مدرسه هم می‌ترسیدم خلاصه ب زور بردنم 

دیگه اونجا دیدم تو یه کلاس دیگه یه دانش آموزی رو با خط کش میزنن 

دیگه منم خیلی ترسیدم و خودمو خیس کردم🥴🥴🥴💔💔😑😑😑 

هنوز یادم میاد خندم نمیگیره عصبی میشم😂💔

......

کابینت ساز اومده بود کابینت  متر بزنه  کاپشنش ودراورده بود گذاشته بود زمین من فک کردم برای شوهرمه بردم گذاشتم تواتاق خواب رفتنی گفت آبجی کاپشن من و بدید بی زحمت قیافه من اون موقعه 😊😐

نواربهداشتی گذاشتم توبلوزم ک برم سرویس ...

عموم ویه اقایه دیگ ک اشنامون بودن بیرون داشتن حرف میزدن منم ردشدم اونارودیدم وایستادم به سلام احوال پرسی ک وسطاش لعنتی سرررررخورداومد افتاد همون لحظه بود ک عموم محو افق شد اون اشنای دیگمونم ک کلا سروبرگردون رفت واسه خودش.....

منم خمشدم برداشتمشو سریع محل ضایع شدنوترک کردم😐😑😑😑😑

😐😐😐😐😐😐😐😐😐اتاق شما

آره گفت ببخشین اتاقتون کجایت منم نشونش دادم بعد رفتم سیم شارژر بیارم دیدمش تو اون حالت پرام ریخت مرده بزرگسنیه و خیلیم سیبیل داره دیگه اون آدم سابق نشدم😅

بگمونم اول دبیرستان بودم معلم فیزیک بردم پا تخته چند تا شکل کشید گفت اسم اینه ها رو بنویس منم از بلدی زیاد سریع نوشتم فقط نمیدونم چه فعل و انفعالاتی تو ذهنم رخ داد که  اون وسط به جای کوژ نوشتم گوز🥲.😅😁

حالا قسمت جالبش اینجاست که خودم اون لحظه متوجه نشدم چی نوشتم برگشتم دیدم همه دارن پاره میشن از خنده ولی جلو خودشونو گرفتن.

وقتی که رفتم نشستم تخته رو که دیدم فهمیدم چه گندی به قالب زدم😅😆😁

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂

ازوانتیه نمک میخریدم سوال پرسید منم گفتم جاااان؟؟؟

وانتیه😍👀

خانم هایی که اونجا بودن 😲😨

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭