دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کابینت ساز اومده بود کابینت متر بزنه کاپشنش ودراورده بود گذاشته بود زمین من فک کردم برای شوهرمه بردم گذاشتم تواتاق خواب رفتنی گفت آبجی کاپشن من و بدید بی زحمت قیافه من اون موقعه 😊😐
بگمونم اول دبیرستان بودم معلم فیزیک بردم پا تخته چند تا شکل کشید گفت اسم اینه ها رو بنویس منم از بلدی زیاد سریع نوشتم فقط نمیدونم چه فعل و انفعالاتی تو ذهنم رخ داد که اون وسط به جای کوژ نوشتم گوز🥲.😅😁
حالا قسمت جالبش اینجاست که خودم اون لحظه متوجه نشدم چی نوشتم برگشتم دیدم همه دارن پاره میشن از خنده ولی جلو خودشونو گرفتن.
وقتی که رفتم نشستم تخته رو که دیدم فهمیدم چه گندی به قالب زدم😅😆😁
سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜♀️ پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭