2777
2789
عنوان

راجب توده ها هرچی اطلاع دارید بگید لطفا دارم از ترس دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 43 پست
دکترم گفت اکثر خانومها دارن خیلی چیز عجیبی نیست.نگزان نباش.واسه منم خازش داره خیلی وقتها.به نیمه پر ...

از دکتر نپرسیدی ک واسه توده ها بد نیستن این قرصا؟

متاسفانه خیلی شایع شدن این توده ها.. بایرد  چندبودی؟ برا شما هم فیبروادنومه؟

گمونم چون فیبروادنوم با تغییرات هورمونی و pms تشدید میشه علایمش حالا سونو رو محض احتیاط بده اما ازما ...

اگه شد ازمایش هورمونیم میدم. میگم شما دکتری پرستاری چیزی هستید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم آندومتریوز دارم چه قرص هایی میخوری؟

فقط کسی که اندومتریوز داره میتونه درک کنه که چقدر بده این بیماری لعنتی.داره زندگیم نابود میکنه من نمیتونم این قرصها رو بخورم میگرن دارم بدتر شدم همش سردرد همش عصبی افسرده

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
من 4ماه وروژست خوردم ولی نتونستم عوارضش رو تحمل کنم الان دروسبلا میخورم.اما با وروژست اندازه کیستهام ...

آندومتریوز شما همون درد های قبل پریودی بوده با شدت قوی؟ یا جای دیگه روهم درگیر کرده

فقط کسی که اندومتریوز داره میتونه درک کنه که چقدر بده این بیماری لعنتی.داره زندگیم نابود میکنه من نم ...

تحت نظر باش فقط. درمان میشی. خیلی شایعه اندومتریوز

اگه شد ازمایش هورمونیم میدم. میگم شما دکتری پرستاری چیزی هستید؟

انشالله خوبه همه چیز نگران نباش

واقعا برعکس چیزی که همه تو سایت فکر میکنن ( چون ام ار ای میخونم و جواب سونو و ازمابش و پاتولوژی و .. و مشاوره پزشکی میدم) همه فکر میکنن کادر درمانم اما نیستم پژوهشگر بیماری ها هستم و سالها رفرنس های پزشکی حتی کتب پزشکی رو خودم خوندم اما اکادمیکال پزشک نیستم 

از دکتر نپرسیدی ک واسه توده ها بد نیستن این قرصا؟متاسفانه خیلی شایع شدن این توده ها.. بایرد چندبودی ...

چرا پرسیدم.یه قرص میخوردم فقط هورمون پروژسترون داشت  که کمترین تاثیر رو داشت روی توده ها ولی عوارض دیگه ش نمیتونستم تحمل کنم الان دکتر عوضش کرد این یکی چون هورمون استروژن هم داره ضررش بیشتره. 

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
انشالله خوبه همه چیز نگران نباشواقعا برعکس چیزی که همه تو سایت فکر میکنن ( چون ام ار ای میخونم و جوا ...

مرسی‌گل.. ممنونم ک کمکم کردی تو این مدت

امیدوارم با این تاپیکام نخندیدی بهم. میدونم از بس تاپیک میزنم اصلا ی وضعی شده😂

چرا پرسیدم.یه قرص میخوردم فقط هورمون پروژسترون داشت که کمترین تاثیر رو داشت روی توده ها ولی عوارض د ...

نگران نباش.همه همینن. کلی مشکلات هورمونی و... ولی ی چیز عادیه

مرسی‌گل.. ممنونم ک کمکم کردی تو این مدتامیدوارم با این تاپیکام نخندیدی بهم. میدونم از بس تاپیک میزنم ...

ای وای چرا بخندم بهت نه اصلا هرکسی مختار هست هرچی دلش میخواد بپرسه نگرانی و برام قابل درک هست مشکل هرکسی مشکله اصلا اینو نگو سوالی چیزی بود درخدمتم

آندومتریوز شما همون درد های قبل پریودی بوده با شدت قوی؟ یا جای دیگه روهم درگیر کرده

بله دوسال بود که دردهای شدید داشتم موقع پریود وخونریزیهای وحشتناک به اضافه درد موقع دفع توی دو روز اول پریود.هرچی میرفتم سونو چیزی رو نشون نمیداد تا اینکه یه کیست 2سانتی توی تخمدان چپم پیدا شد همینطور چسبندکی روده به لگن و تخمدان .اندوومتریوزو شدید نیست بیشتز عوارض قرص که داره اذییتم میکنه هرچی به دکترها میگم نمیتونم قرص بخورم میخوام با انتخاب خودم رحم و تخمدان دربیارم قبول نمیکنن.من درد شدید قفسه سینه دارم میترسم ریه هم درکیر کزده باشه