2777
2789
عنوان

خجالت اور ترین کاری که کردی یا دیدی تعریف کن🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1810 بازدید | 91 پست
خنده دار نیست ولیمیخواستم دو تا بسه نون تست بخرم یکیشوگذاشتم حساب کرد اون یکی تو دستم بود یادم رفت😑 ...

🤭🤭کاری ک شده حواست پرت شده

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنزين خودم نميزنم، ميدم كارگر جايگاه بزنه ، يه دفعه ميخواستم بگم بنزين سوپر نزن، گفتم از اين بدون سر ...

😂😂😂😂😂😂

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

با جوراب پریدم تو استخر یا اینکه تو دستای دوست پسرم بالا اوردم بهش فکر میکنم اااب میشمم دمش گرم هنوز ...

فوبیای استفراغ داشتم با این حرفت ترسم ریخت🥲🤣🤭🤭🤭

تو دوران نوجوانی وسط خنده توی جمع یهو یه گووووووز محکم ازم ول شد یبارم اومدم از ی پسری عکس بندازم دز ...

واااااای 😂😂😂

با ی نفر داشتم حرف میزدم رسیدیم که اهل کجایم بعد گفت فلان جا و من چون خاطره خوشی از اونجا نداشتم ی کم بعد حواسم نبودم گفتم مردم فلان جا خیلی بی فرهنگ و عوضین 🤦‍♀️بعد یادم اومد خودش دقیقن اونجایی چقد خجالت کشیدم 

میدانستم زهر است،و چشیدم 🙃

وقتی بچه بودم ب نامزدم گفته بودم بابات ک*...میکنم دهن بابات

بچه ی بد دهنی بودم

اونم خواسته بزنه منو مامان بزرگم نزاشته

الانم وقتی کنار همیم

بی پروا میگه دستتو میزاشتی رو شلوارت شلوارتو میکشیدی پایین میگفتی بهم😂😂😂

دیگه خودتون فکرشو بکنید

خودارضایی یکی از فامیلای مادرم رو دیدم تو اتاقمون که دعوتشون کرده بودیم جا خورد بنده خدا تا منو دید منم دبستانی بودم اونموقع تا ی هفته لال و هرز شدم و افسردگی گرفتم😂