2777
2789
عنوان

خجالت اور ترین کاری که کردی یا دیدی تعریف کن🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1820 بازدید | 91 پست

من از پنجره داشتم حیاط رو نگاه میکردم مادرشوهرم نیاز به سرویس داشت برادرشوهرم رفته بود اون تو اونم نشست تو حوض کارشو کرد 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هفته پیش تو بازار با نامزدم داشتیم میومدیم یهو کسی نبود از 👄 بوسش کردم همون موقع یه پیرزنه از جلومو ...

الان گفته عجب زمونه ای شده🤭🤭🤭

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

چرااینجورمواقع حافظه ام یاری نمیده

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم)                            حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم         https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656              ‏مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

من از پنجره داشتم حیاط رو نگاه میکردم مادرشوهرم نیاز به سرویس داشت برادرشوهرم رفته بود اون تو اونم ن ...

🥲🥲سبک کرد؟ سنگین😂

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

تازه ام عمل کرده بودمدماغو ول کن کرمپودرم مالیده بود به شیشه😂

😆😆😆

حالا یچیز دیگ ام هست ولی خجالت میکشم بگم 😂🤭آبرومون جلو بابای نامزدم رفت😭😂

🙂فهمیدم 

😂😂😂😂😂

چرااینجورمواقع حافظه ام یاری نمیده

چون نمیخوای 

چون خواستن توانستن

تو نمیخوای 

نمیخعااااایییی😭

خنده دار نیست ولی

میخواستم دو تا بسه نون تست بخرم یکیشوگذاشتم حساب کرد اون یکی تو دستم بود یادم رفت😑

داشتم میرفتم بیرون گفت نمیخوای اون یکی رو بخری💀😭😭😑

حالا فکر میکنن من دزدم🫤

خدارو شکر کوچ کردیم از اون محله😔🤣

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street