2777
2789
عنوان

دوست دارم مادرم ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 47 پست
چرا طلاق گرفت

بابام مشکل اعصاب داشت، خانواده پدریمم نمیذاشتن بابام اصن به ما محبت کنه، خرجی بده هی تحریکش میکردن علیه ما

بابام خیلی هم خسیس بود و با زن و بچش خیلی با بی احترامی رفتار میکرد که مثلا پرتوقع بار نیایم، که دیگه یه جا صبرمون سر اومد

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بله اما اصلن نمیزاره بیان جلو من اصرار کنم قبول میکنه همش تو فکر ماست

عزیزم.🥺🥺

مادرا همینن دیگه..

یه زن وقتی مادر میشه ..تموم زندگیش میشه بچش .اصلا خودش رو یادش میره

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم مادرت همین الانم خوشبخته چون تو رو داره چقدر درک و شعور بالایی داری آفرین منم باهات هم نظرم ...

متنفرم از بابام 

فقط خدا میدونه با ما چیکار کرد 

اگه ازم بپرسی بهشت رو این زمین کجاست از اینجا بهت میگم🕋😍🤍💯

عزیزم.🥺🥺مادرا همینن دیگه..یه زن وقتی مادر میشه ..تموم زندگیش میشه بچش .اصلا خودش رو یادش میره

دعا کنین خوشبخت بشه  از کمر درد و پا درد خواب نداره کل خرج ما رو دوششه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بابام مشکل اعصاب داشت، خانواده پدریمم نمیذاشتن بابام اصن به ما محبت کنه، خرجی بده هی تحریکش میکردن ع ...

الان اوضاع چطوره 

ما هم همین بودیم 

متنفرم از بابام فقط خدا میدونه با ما چیکار کرد

منم همینطور منم از اینکه چه جوری مامانم تونست ده سال این شخص رو تو زندگی تحمل کنه آتیش میگیرم هیچوقت نه من نه برادرم نه مادرم نمیبخشیمش مایه ننگ رو 

مامان بابام من یکساله بودم از هم جدا شدن مامانم 17 سال بعدش ازدواج کرد یعنی بعد اینک منو فرستاد خونه شوهر چون تنها بود ازدواج کرد من خیلی گریه کردم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
مامان بابام من یکساله بودم از هم جدا شدن مامانم 17 سال بعدش ازدواج کرد یعنی بعد اینک منو فرستاد خونه ...

مادرت چند سالش بود ازدواج کرد؟

الان اوضاع چطوره ما هم همین بودیم

الان شکر خدا آرامش داریم

فقط از لحاظ مالی تو این سال ها تحت فشار بودیم که امیدوارم به مرور حل شه اینم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
الان شکر خدا آرامش داریمفقط از لحاظ مالی تو این سال ها تحت فشار بودیم که امیدوارم به مرور حل شه اینم

اگه سن مادرم بره بالا و نخاد ازدواج کنه چی الان ۴۵ سالشه