2777
2789
عنوان

دوست دارم مادرم ازدواج کنه

463 بازدید | 47 پست

و خوشبخت بشه ۴۵ سالشه. 

اگه در اینده یکی اومد خاستگاری موندم چی بگم اما خوشبختی مادرم مهم تره با بدبختی منو بزرگ کرد خیلی ناراحتم براش دارم میمیرم

پدر مادرم طلاق گرفتن 

پدرم بلافاصله با عشقش ازدواج کرد بچه داره 

پس مامانم چی؟؟؟؟؟؟ جونیش هاااا از بین رفت😭😭😭😭😭

اگه ازم بپرسی بهشت رو این زمین کجاست از اینجا بهت میگم🕋😍🤍💯

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرت خودش مایله؟

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم)                            حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم         https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656              ‏مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

منم دوس دارم مامانم ازدواج کنه، ولی خودش میگه دلش نمیخواد منم اصرارش نمیکنم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

خاستگار داره؟

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
منم دوس دارم مامانم ازدواج کنه، ولی خودش میگه دلش نمیخواد منم اصرارش نمیکنم

چرا طلاق گرفت

خاستگار داره؟

بله اما اصلن نمیزاره بیان جلو من اصرار کنم قبول میکنه همش تو فکر ماست 

اگه خواستگار داره بگو ازدواج کنه و تو راضیی هستی .. به پای تو نمونه که تو ام در اینده راحت ازدواج کن ...

چیکار کنم. ؟ ممکنه خدا قسمتش کنه ازدواج کنه؟

چیکار کنم براش

عزیز دلم مادرت همین الانم خوشبخته چون تو رو داره چقدر درک و شعور بالایی داری 

آفرین منم باهات هم نظرم چون خودمم دقیقا شرایطم مثل شماست با ایم حساب که من متاهلم همه زندگی مامانم شده بچه های من و بچه برادرم 

اما منم دلم میخواد ازدواج کنه پس خوب درکت میکنم