2777
2789
من آخه مامانش نه تنها هزار تا بدی بهم کرده،بلکه یه هزاری هم کمکمون نکرده تو نامزدی و ازدواج،به شوهرم ...

بهتر ک کاری نکرده بهتر از منت گذاشتن سرته 

بقران مادر شوهرم دهنمو سرویس کرده بود از منت گذاشتن سرم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

حالا اینم خوبه من مادرشوهرم نه تنها یه گرم طلا یا کمک هزینه یا عروسی نگرفت و حتی یه دونه کالا هم نخرید و کل جهیزیمو بابام داد. 

تازه خونه ای که شوهرم سه دونگشو خریده بود هم بالا کشید در صورتی که ندار هم نبود و خودش هفت تا خونه ی دیگه داشت 😂😂

و پول پیش اجاره خونمون هم،نصفشو بابام داد و بقیشم شوهرم با هزار تا قرض و منم با فروختن چند تا طلاهام تونستیم جور کنیم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه وظیفشه،ما مستاجریم،پول نداریم بگذرونیم،بعد فوت پدرش شوهرم سهم ارثشو بخشیده،یعنی یه کمک کوچیک چی ...

این اگ بچشو دوست داشت نمیزاشت خودش و زن بچه اش سختی بکشن این رسما سنگ دله

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
آره بعد تو نی نی سایت میگن مادره پسرش حق داره ببینتش،گرچه شوهرمو محدود نمیکنم واسه ندیدن،ولی گفتم وا ...

اره همه حق رو ب همونا میدن میگن ما عروسا رو خدازده 

خوب گفتی بزا بدونه ناراحت میشی

هعععی ارزش ندارن حرص بخوریم به خاطرشون عزیزم،من که واگذار کردم به خدا به خاطر اون مادر من خودکشی کرد ...

باور میکنی منم ی بار از دست حرفاااش خودکشی کردم با قرص🥺 

بمیرم برات خدا بهشت نصیب مامانت کنه اره واقعا وقتی اون موقع باید عقل میداشت نداشت الان چ فایده منم واگذار کردم ب خدا بهم تهمت هرزگی زدن ابرومو هرجاااااا بردن گفتم با دخترا و نوه هات تقاص بدی الهی

خدا نکنه،مرسی عزیزم.شوهرمم بهش گفته بود که اونموقع به جای اینکه این دخورو درک کنی با دخترت نقشه ریخت ...

🥺🥺🥺 ان شاالله دیگ سختی نکشی همون دور باشیم از این مارصفتا خیلب برامون بهتره