2777
2789
عنوان

برای خرگوشم شوهر بگیریم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 40 پست
نه شوخی کردمجای خوابشون جدا باشه

می‌خوام از تنهایی در بیان دیگه ولی راست میگی بیخیال ابجیم خیلی گیر داده بچس

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوه هاتن دیگه خدا زیادشون کنه 😂

داستان داشتیما

به یکیشون شیرنمیداد هردوساعت یبار خودم ازخواب پامیشدم باسرنگ شیرخشک میدادم پیرشدم تابزرگ بشه

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم)                            حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم         https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656              ‏مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

حوصله وقت رسیدی داری بگیر اگه نداری نگیر ،چون بلد نیستی و بار اوله که میخواد بزاد احتمال اینکه بچهاش ...

نه بابا برا من نیست فقط برای مادرمه برای خواهرمه عضوی از خانواده شده دیگه ولی رسیدگی خاصی نمی‌کنیم خونه درست کردیم خودش و میخوره میخوابه ولی شوهر بگیریم ممکنه خیلی بزاد واقعا بدبختی میشه ولی خواهرم گیر داده

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛
داستان داشتیمابه یکیشون شیرنمیداد هردوساعت یبار خودم ازخواب پامیشدم باسرنگ شیرخشک میدادم پیرشدم تابز ...

جرررررر حاجی پس بیخیال تنها باشه بهتره

اوه 😍😄تو واسه خرگوش اینجوری واسه بچت چی میشی 😂

من بچه نمیارم والا

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم)                            حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم         https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656              ‏مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

اسی خودت مجردی میخوای خرگوش رو شوهر بدی ؟😂

😂😂😂😂

والا خو اول خودت سر و سامون بگیر بعد خرگوش

کی حوصله داره 

نه بابا برا من نیست فقط برای مادرمه برای خواهرمه عضوی از خانواده شده دیگه ولی رسیدگی خاصی نمی‌کنیم خ ...

برای توله باید خونه در حدی باشه فقط مادر رفت آمد کنه مثل حلب ۱۶کیلویی روغن که حس امنیت بگیره مادر بره بهشون شیر بده ، چون بچها گوشت خالی هستن نباید بیرون از خونه باشن و جای سرد باشن

اسی خرگوش منم پسره زن نداره همش اونجاشو لیس میزنه 🥲

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂جررررر لابد عادتشه 

نه واسه من همچین حرکتی نکرده گلاب به روت فقط جیش می‌کنه از ما بیشتر می‌کنه

کارمون شده شستنش جیش آخه یکی نی بگه خودتون به زور جیش خودتون و میشوریم خرگوش آوردین ولی خیلی وابسته شدیم بهش 

ببین من اگه بگیرم مرد براش خرگوشم پریود میشه 😂😂😂😂 رسما بیخیال شدم دیگه به نظرت تنهایی رو درک میکنه؟ اذیت میشه؟ 

اونا میلی جنسی ندارن مگر کنارشون جفت باشه 

واسه من دستگاه تناس.ی.... خیلی گوگولیه😂😂😂😂😂یه بار یهویی دیدم