2777
2789
عنوان

گروه مدرسه دخترم شورشو دراوردن اینو بگم لفت بدم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1615 بازدید | 66 پست
نشانه هارو مثل کلاس اول دونه به دونه ماها جشن میگیریم برگه آچارم اول سال تعدادی خواستن دادیم تکلیف ر ...

این کارا اصلا از نظر آموزش پرورش رد شده 

آموزش نشانه کلاس اوله نه پیش دبستانی 

برای پاک کردن هم میتونی بگی فکر نمیکنم حرف بدی زده باشم که پیام رو پاک کنید اگه نباید صحبت کنیم گروه رو به حالت فقط مدیران پیام بزارن بکنید 

نه نفرست با بچه لج میکنه هی اذیت میکنه بچه رو ول کن اصلا هیچی نگو دیگه

منم به معلمش پیام دادم گفتم دیگه هیچی نمیگم وقتی قراره انقد شخصیتم خورد بشه پیام پاک کنن گروه قفل کنن زندانه مگ 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این کارا اصلا از نظر آموزش پرورش رد شده آموزش نشانه کلاس اوله نه پیش دبستانی برای پاک کردن هم میتونی ...

حق دارم ناراحت بشم؟؟؟؟ 

معلمشون اتفاقا کلی خندید و گفت عزیزم میدونم ک شما شوخی میکنید انقد خانومه و خوش اخلاق 🙂

اصن انگار زدن زیر گوشم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍
منم به معلمش پیام دادم گفتم دیگه هیچی نمیگم وقتی قراره انقد شخصیتم خورد بشه پیام پاک کنن گروه قفل کن ...

چه اعصاب خورد کن شده مدرسه ها والا 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

آخه پیام شما یه جوری بوده که مشقارو ما مینویسیم نه بچه ها و چون معلم نمیتونسته واکنش نشون بده پاک کرده که مدیر نبینه و گیر بده چرا مادرا انجام میدن خود بچه ها انجام نمیدن

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد
ووقتی کاغذ بردن دیگه باید کپی کنن بدن به بچه ها

بخدا گفتیم هزینشو میدیم ببین با اینکه کاغذ دادیم گفتیم بگید هزینش چقده پرداخت میکنیم شما بدید همونجا به بچه ها

نشانه هارو مثل کلاس اول دونه به دونه ماها جشن میگیریم برگه آچارم اول سال تعدادی خواستن دادیم تکلیف ر ...

واقعا؟ بچه خب گناه داره. پس کلاس اول چی؟

شمام یکم حساسی، خودتو بزار جای معلما یا مدیر.

همه توضیح شما به معلم رو در پی وی نمیبینن، بنابراین واسه کنترل گروه، ترجیح میدن پاک کنن. شما رعایت کن.

یا خود مادرا یه گروه بزنین

بخدا گفتیم هزینشو میدیم ببین با اینکه کاغذ دادیم گفتیم بگید هزینش چقده پرداخت میکنیم شما بدید همونجا ...

حق داری ولی خودتو ناراحت نکن منم با پیش دبستانی پسرم خیلی مشکل داشتم با عوض شدن ۴ باره معلمش و خیلی مشکلات دیگه ولی برای مدرسه دیگه جای خوب ثبت نام کردم الان کلاس دومه از کادر مدرسه واقعا راضی هستم 

آخه پیام شما یه جوری بوده که مشقارو ما مینویسیم نه بچه ها و چون معلم نمیتونسته واکنش نشون بده پاک کر ...

نه عزیزم قبلنم راجبش شوخی زیاد شده که بیشتر ما مشق مینویسیم تا بچه ها

ببین باید نقاشی بکشیم بچه رنگ بزنه

شکل بکشیم بچه نزدیک ترین و دور ترینو رنگ امیزی کنه نقاشی بکشیم توش چینه چوب خط بکشه نقاشی بکشیم دور کوچیک ترین بزرگترین خط بکشه من که بچه نوزاد دارم خودمو معاف کردم ولی دفتر بچه هارو ببینی هر برگشت حاصل حدااقل یکی دوساعت زحمته

برای هرنشانه که یاد میگیرن باید نقاشی بکشیم از نت شعر یا داستان دراریم زیرش بنویسیم بعد نقاشی مثال اون نشانه رو باید چند تا بکشیم مثلا نشانه پ   باید پیتزا بکشیم  پنیر بکشیم پاستا بکشیم پسته بکشیم زیرش کلمه هایی که پ داره بنویسیم بچه دور کلمه پ خط بکشه و پ اول پ غیر اول پیدا کنه

واقعا؟ بچه خب گناه داره. پس کلاس اول چی؟شمام یکم حساسی، خودتو بزار جای معلما یا مدیر.همه توضیح شما ب ...

اره خدایی پایین نوشتم چه کارا باید انجام بده اخه دیگران رسما دگ تیکه میندازن پاک نمیکنن اصن من هیچ من لال میشم چرا بقیه رو پاک نمیکنن

حق داری ولی خودتو ناراحت نکن منم با پیش دبستانی پسرم خیلی مشکل داشتم با عوض شدن ۴ باره معلمش و خیلی ...

راحت شدی خواهر هرجا میرم یه خلیفه جلو رومه

نه عزیزم قبلنم راجبش شوخی زیاد شده که بیشتر ما مشق مینویسیم تا بچه هاببین باید نقاشی بکشیم بچه رنگ ب ...

پس معلم چکار میکنه؟ نمیشه اینارو خودسون اماده کنن. 

همه که بیکار نیستن

پس معلم چکار میکنه؟ نمیشه اینارو خودسون اماده کنن. همه که بیکار نیستن

نمیدونم صد در صد یکارایی ک میکنه ولی خب تلاشش کمه برا بچه ها مثلا نشانه هارو تو خونه ما باید باهاشون کار کنیم در حد معرفی درس میده بخدا من دیگه نمیکشم هم خودم درس بخونم هم استرس صاحب خونه و قسط و خرابی ماشین 

آنلاین شاپم بچه نوزادم شوهر سربازم 🙃🙃🙃