تو گروه کلاسی دخترم مدیر موسس معلم شیفت صبح و معلم دخترم که شیفت بعد از ظهر هستن عضون و اولیا چند وقت پیش بستگان معلم دخترم فوت شد و معلم شیفت صبح بجای ایشون مشق بچه های مارو گذاشتن تو گروه بماند که آفتاب افتاده بود پای تخته و یسری کلمات بخاطر نور شدید اصللااا مشخص نبود و هرچی مادرا میگفتن چیزی معلوم نبست خانوم با پرویی کامل فقط همین متنو تایپ میکرد ک متن واضحه
دوتا کاربرگ برای آخر هفته گذاشت تو گروه گفت پرینت بگیرید بچه ها انجام بدن بیارن شنبه
یکی از مامانا تو گروه گفت میشه اینارو تو مدرسه پرینت بگیرید هزینشو مادرا پرداخت کنن منم تایید کردم گفت نه اینا تکالیف اخر هفته بچه هاس به مدرسه ربطی نداره خانومه گفت اخه واس پیدا کردن اختلاف این دوتا ماهی من از کجا تا کجا باید برم برا پرینت شاغلم سختمه پس اگر نمیشه بی زحمت یه کتاب کاربرگ معرفی کنید مدرسه های دیگم دارن همین کارو میکنن خانومه گفت این کار غیرقانونیه و مدرسه های دیگه اگر اینکارو میکنن دارن تخلف میکنن 😕 همینطور که مامان یکی از بچه ها داشت صحبت میکرد منم داشتم میگفتم اره واس من با بچه نوزاد سخته تا کجا برم برا پرینت دوتا برگ زد گروهو قفل کرد نوشت این گروه فقط برای تکالیفه😕هیچکس حق حرف زدن تو این گروه نداره ما خیلی ناراحت شدیم و یکمی تو پی وی هم دلخوری کردیم و
فرداش جلسه گذاشتن من چون کار داشتم نتونستم برم ولی دیدم گروه باز شده مادراهم حرف میزنن حالا راجب بهداشت بچه ها مشقا که زیاده و بیشترشو خودمون انجام میدیم تا بچه ها
بقیش پست بعدی