2777
2789
عنوان

گروه مدرسه دخترم شورشو دراوردن اینو بگم لفت بدم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1621 بازدید | 66 پست
تیکه انداختی به معلمه شاکی هم هستی🫥🫥🫥

میشه چیزی نگی شما بری از تاپیکم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه ول کن مشق بچه رو اونجا میفرستن شما هم فقط مشقارو ببین و دیگه نظری نده

یه خانومی هست خیلی خوب و دوست داشتنیه میگم اون برام بفرسته 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍

تحت هیچ عنوان حرف غیر مرتبط نباید درکلاس مجازی زد، هرچند اون معلم داره فرا تر از وظیفش عمل می‌کنه که عکس و اینا می‌فرسته تو مجازی هم باشما وقت می‌ذاره وقتی که کلاس ها حضوریه

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.
چرا حقیقت تلخه؟؟

نمیدونم فقط ازت حس خوبی به هیچ عنوان نمیگیرم لطفا نباش

پیش دبستانین عزیز

به پیش دبستانی چه تکلیفی بهش میگن 

فقط باید بازی باشه و رنگ آمیزی که یاد بگیرن مداد دست بگیرن کاربرگ هم باید چاپ کنن جون اول سال کاغذ میگیرن یا پولشو میگیرن اصلا هم نباید نشانه ها رو کار کنن 

قربونت مالکومی گل پسرت خوبه سلامتی اره دختر ما پیر میشیم اونا جوون😍😍😍جهنم لج کنن همه میگن میخندن ...

الحمدالله عزیزم 

حرص نخور 

من جات باشما هیچی نمیگم الان بگید نه فکر کردی میگه چشم بدتر میکنه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
به پیش دبستانی چه تکلیفی بهش میگن فقط باید بازی باشه و رنگ آمیزی که یاد بگیرن مداد دست بگیرن کاربرگ ...

نشانه هارو مثل کلاس اول دونه به دونه ماها جشن میگیریم 

برگه آچارم اول سال تعدادی خواستن دادیم 

تکلیف ریاضی 

از هر نشانه پنج خط بنویس 

از عددایی که یاد گرفتی ۳خط بنویس اصن یه وضعی

نه ول کن هی باید منت اونو بکشی یه وقت دیر میفرسته

خیلی بده همه میتونن پیام بدن من میدم اخ میشه وایسا کپی کنم یه مادره بعد من چی داده

من مشق ها رو دیدم فک کردم چهارشنبه است دیدم نه پیشرفت حاصل شده شنبه هم باید اندازه چهارشنبه بنویسیم😙😙😙

تا امروز که معلمشون خیلی زیاد مشق داده بود خیلی زیاد از پنجشنبه جمعه هم بیشتر منم شوخی شوخی گفتم ماش ...

نه نفرست 

با بچه لج میکنه هی اذیت میکنه بچه رو 

ول کن اصلا هیچی نگو دیگه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

من تقریبا هر روز پرینت میگیرم.. البته پرینتر داریم .. خانمشون کاربرگ میفرسته.. اونایی هم که نمیتونن پرینت بگیرن تو دفتر مینویسن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
من تقریبا هر روز پرینت میگیرم.. البته پرینتر داریم .. خانمشون کاربرگ میفرسته.. اونایی هم که نمیتونن ...

اتفاقا یه مادره گفت تو دفتر گفت نه باید پرینت گرفته بشه خب جمع کنن تو یه سال چیا میشه یهو ببریم پرینت کنیم خب خیلیا سختشونه نمیتونن بحث هزینشم نیست اصلا