2777
2789
عنوان

دفع ریزش مو با قرص ویتامین دی معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 35 پست
فیتوالان ویتامین دی رو گفتی هم وسوسه شدم مصرف کنم

ببین فیتو چند خریذی؟؟؟  

من ویتامین دی پنجاه هزار واحد خریدم  بعد فک کن قبلا موهامو ور میرفتم تکون میدادم ۲۰ تا میریخت  الان دو تا سه تا    بعد  قرصش هر ماه یدونه باید بخوری من تو ده روز سه تا خوردم دیگه نخورم تا ماه بعد  همون سه تا اثرش عالی بود  قیمتی هم نداشت  چهل پنجاه تومن   بعد  بنظرم ازمایش کلی بده کدوم ویتامینت کمه  اون خلا  پر بشه  مشکل  حله  

هواتو کردم   دورت بگردم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین فیتو چند خریذی؟؟؟ من ویتامین دی پنجاه هزار واحد خریدم بعد فک کن قبلا موهامو ور میرفتم تکون می ...

۲بسته  قرص و شامپو شد ۵ تومن حدودا

من همه ی ویتامینام کمه،هر بار میرم دکتر کلی ویتامین دی و ای و ب و کلا همه چی مینویسه واسم

دی چون دیر به دیره  همیشه یادم میره مصرف کنم،الان میذارم دم دست یادم نره،آخرین بار که رفتم دکتر گفت هفته ای یه دونه دی بخور   در این حد کمبود دارم

۲بسته قرص و شامپو شد ۵ تومن حدودامن همه ی ویتامینام کمه،هر بار میرم دکتر کلی ویتامین دی و ای و ب و ...

خب مصرف کن دیگه موهات بخاطر همون میریزه  اگه درست مصرف کنی کامل قطع میشه 

ویتامین دی خب واحد های مختلف داره  حتی  هزار واحد داریم   من پنجاه هزار خوردم 

شما هفته ای یدونه پنجاه هزار میخوری؟؟؟ 

و ویتامین دی خیییلی ویتامین اثر گذاریه توی ریزش  مو   من شاید نود درصد کمتر شد ریزشم با ویتامین دی

هواتو کردم   دورت بگردم  

خب مصرف کن دیگه موهات بخاطر همون میریزه اگه درست مصرف کنی کامل قطع میشه ویتامین دی خب واحد های مختل ...

اره میدونم واحدشون فرق داره،به من همون پنجاه هزار داده که میگن باید ماهی یدونه مصرف شه ولی به من گفت هفته ای یدونه، هم این هم ویتامین ای و مولتی و ...،اینا رو بخاطر موهامم نداده دکتر،بخاطر یه مشکل دیگم گفت مصرف کن که انگار همشون به مو مربوطه