2777
2789
عنوان

توروخدابیاین بگین چی بخورم پریود بشم چن روز عقب انداختم🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 138 پست
هی دست دست میکنم وقتم ندارم

من شوهرم همراهی نمیکنه خودمم نمیذاره برم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکم زعفرون دم کن با اب گرم و نبات یا عسل بخور

بخدااخوردم اونم غلیظظظ نشدم 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ی بیبی بزن وای من داشتم میمیردم گفتم اگر مثبت بشه سقط میکنم چون واقعا میدونم در حال حاضر اصلااااا نم ...

دوتازدم یکی دیروز یکی امروز منفی بود توهمین دوتاتایپکام عکساشون هس🥲

کدوم شهری؟اگه میتونی گرمی بخور همش من امشب برم تو کارش از حرفای بچها استفاده کنمیه کمم بپر بپر کنم😂 ...

انشالله عزیزم خدادامن اونایی که بچه میخوان سبز کنه نه ماها که نمیخوامم🥲.... خوزستانیم

پس نترس ببین عزیزم اگر هعی این موضوع تکرار شد برو دکتر شاید تنبلی یا کیست داری

ببین اولین باره این اتفاق افتاد یکیشم اونموقع بود که بچمو بارداربودم بعد این چن ماه اخیر خیلی طولانی میشد مثلا ده دوازده روز پریودبودم هی میگفتم براچیه این ماه که دیگه هیچ نشدم به دوتاازرابطه ها مشکوکم همش تقصیر شوهرمه هیچ درکی نداره یعنی این چن روز اینقد استرس دارم باورت نمیکنه حس سکته بهم دست داده دیشب قلبم دردگرف ازاسترس نمیتونستم نفس بکشم 🥲

چطور میخواستی سقط کنی🥲

توام حال دلتو زندگیت بده 🥲💔

توام حال دلتو زندگیت بده 🥲💔

وای آره بخدا دارم دیوونه میشم از استرس هزارتا کار کردم نشدم که نشدم😭 من شهریور ماه ترشحات و لخته های قهوه ای داشتم تا یه ماه ادامه داشت تقریبا تا مهر ادامه داشت بعد از اینکه تموم شد دیگه پریودم نشدم تا الان اصلا گیج شدم نمیدونم احتمال بارداری هست یا نه😭

وای آره بخدا دارم دیوونه میشم از استرس هزارتا کار کردم نشدم که نشدم😭 من شهریور ماه ترشحات و لخته ها ...

بیبی نزدی؟؟؟ اگه زدی نبودی بیخیالش باید بری دکترسونو بدی منم دوروز دیگه صبرمیکنم ببینم چی میشه