2777
2789
عنوان

به پدرم گفتم مریضم که خونم نیاد 💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 11447 بازدید | 265 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودتو خلاص کن از شرشمن یه نیمچه روانشناسم تا به حال تو این سایت به کسی پیشنهاد طلاق ندادم ولی با توج ...

بله عزیزم دقیقا حق با شماست این بار برای جدایی مصمم هستم 

همیشه از بعد از طلاق میترسیدم ازینکه سرنوشتم چه بشه، نکنه کار پیدا نکنم ، نکنه سربار بقیه بشم و هزار نکنه دیگه اما الان میگم دستما بگیرم روی زانوی خودم و بلند شم خدا هم بزرگه دستما میگیره ، اینقدر توی این ۱۷ سال تحقیرم کرده که همه عزت نفس و اعتماد به نفسما گرفته برای یه لقمه نون نشستم اینقدر حقارت تحمل میکنم واقعا عمر و جوونیم حروم این ادم شد دفعه های قبل میگفت بی خوانواده ای که هر کارت کنم طلاق نمی‌گیری منم درخواست طلاق نیدادم چند ماه برو و بیا اما سر اخر نمیومد امضا کنه اینبارم نیاد مهریما اجرا میذارم و شرشا کم میکنم تا مجبور بشه لیاد طلاقم بده دیگه هر چی به خاطر ابرو تحمل کردم بسه 

اسی جان خیلی ناراحت شدم خدا به زندگیت آرامش بده ان شاءالله خدا بهترین هارو برات رقم میزنهخیلی ناراحت ...

ببخشید عزیزم ناراحتت کردم بله تو فکرشیم براش زن بگیریم اما مشکلات من با این مرد با پرجاس هزار مشکل دارم بدددهنی ،کتک  تحقیر خیانت و .... 

بله عزیزم دقیقا حق با شماست این بار برای جدایی مصمم هستم همیشه از بعد از طلاق میترسیدم ازینکه سرنوشت ...

مرحبا به شما🥰

امیدوام این بار با جدیت برخورد کنید

پدرتون هم که تنهاست برید کنارش با دخترتون زندگی جدیدی شروع کنید 

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

عزیزم کتک میزنه بعد تا چند روز نمیذاره از خونه برم بیرون تا اثری ازش نمونه جر دخترم هیچ شاهدی ندارم ...

ببین وقتی پلیس نمیاد 20 بار زنگ بزن 40 بار زنگ بزن انقد زنگ بزن کولی بازی در بیار تا بیان یا زنگ بزن 123.یا آتش نشانی زنگ بزن اونا زنگ بزنن 110 مطمئن باش نتیجه میده. یا اصلا خودت برو کلانتری صورت جلسه کن بهت نامه میده بری خدمات قضایی بعد اونجا هم نامه میده بری دادسرا بعدشم میفرستن پزشک قانونی و تمام بعدش پیام شکایت میاد برا گوشی شوهرت اون موقع که قلبش وای میشه و شوکه میشه. 

میدونم کمی دوندگی داره سختی داره خستگی داره ولی همه سختی ها تموم میشه و راحت میشی و یه خانوم مستقل میشی. 

حواصت باشه وقتی شکایت میکنی بعدش بری خونه پدرت 

کجا با این آشنا شدی آخه

سر کار 😭😭 و بعدش همون ادم مانع اشتغالم شد 

میگفتم مهندسه هر روز با هم میریم سر کار و میایم و فلان تو ارزوهام بودم 😭😭😭

بعدم به خدا اگر ببینیش باورت نمیشه خوش تیپ،در ظاهر بسیار متشخص و اروم اصلا جز خانواداش که باهاش در تماسند هیچ کس باورش نمیشه دست بزن داره یا مثلا فحش میده بد دهنه 

اینقدر طاهرش غلط اندازه با چند تا همکاراش تا الان بهم خیانت کرده اونا میفهمیدن پشت نقاب ظاهرش چه هیولاییه دیگه دنبال این نمیفتادن 

سر کار 😭😭 و بعدش همون ادم مانع اشتغالم شد میگفتم مهندسه هر روز با هم میریم سر کار و میایم و فلان ت ...

لز شمال اومده بود اصفهان ؟

شانس تو بوده...اه..حالم بد شد ازش..کثافت لعین..مرتیکه از اپل میزد؟؟یا جدیدا..مشملش چیه با ت؟؟

عاشقش شدین؟؟