2777
2789
عنوان

به پدرم گفتم مریضم که خونم نیاد 💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 11938 بازدید | 268 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا نکنه عزیزم الهی همیشه رنده و سلامت باشی 🙏منم همیشه میگم خدایا یه دردیش بده که اینقدر ظلم نکنه ...

فدات شم گلم 💝💝💝

ببین زمین بدجوری گرده ها یه روزی یه جایی جوری میکوبدت زمین خودت نفهمی از کجا خوردی 

خدا دیر میگیره اما شیر میگیره

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

بمیرم برای قلب شکسته پدرت💔 😔 از خدا میخوام شوهرت تقاص تک تک کاراشو بده

خدا نکنه عزیزم الهی همیشه زنده و سلامت باشی 🙏

ممنونم الهی امین الهی تموم این روزا را به چشمش ببینه 

خودتو خلاص کن از شرش

من یه نیمچه روانشناسم تا به حال تو این سایت به کسی پیشنهاد طلاق ندادم ولی با توجه به اطلاعاتی که درباره افراد خودشیفته دارم و اطرافیانشون میدونم که زندگی در کنارشون جهنمه

خانوم عزیز.   شما مهندسی. ارشد داری. سابقه کار داری 

دخترت بزرگه به حدی که میتونه انتخاب کنه 

خداروشکر که جایی هم برای موندن داری و خواهرات هم مزدوج شدن!!  دیگه چه بهانه ای برای موندن داری!

این مرد شما رو رفته رفته از بین میبره 

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

انشالله قبل مردنم اون روزا ببینم

شک نکن

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

عزیزم کتک میزنه بعد تا چند روز نمیذاره از خونه برم بیرون تا اثری ازش نمونه جر دخترم هیچ شاهدی ندارم ...

شماجدا شین دخترت چون بالای نه سال هست خودش میتونه تصمیم بگیره پیش کی باشه 

حتی نخواد کسی نمی تونه مجبورش کنه با پدرش ملاقات کنه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

عزیزم میگه دخترما عمرا بدم بهت، دخترمم میگه عمرا با بابا برم من چه خاکی به سرم بریزم؟؟ بعدم چند بار ...

دختر خوب وقتی نمیاد امضا بده برا طلاق خب تو چرا زود کوتاه میای برمیگردی پیش شوهرت؟؟؟ خب تو هم قوی باش و کم نیار انقدر پیش پدرت بمون تا خودش خسته بشه طلاقت بده. 

یه کم سختی داره اما تو باید قوی باشی و تحمل کنی. 

مطمئن باش در آخر دخترم میاد پیش خودت و اون موقع است که زندگیتون کنار پدر آرامش داره نه کنار شوهر فلان فلان شده... 

بعدشم مگه نمیگی کتکت میزنه؟؟ با همین کتک زدن میتونی مدرک جمع کنی شکایت کنی و بری پزشک قانونی مطمئن باش چندتا که مدرک جمع کنی قانون خودش کمکت میکنه تا زود راحت بشی از دستش. هم اینکه حتما در الویت باید مطمئن بشی که پدرت حمایتت میکنه بعد شروع ب کار کنی. باور کن باور کن وقتی ازش شکایت کنی می‌ترسه و حساب کار دستش میاد 

فعلا دنبال زن پیدا کردن برای بابات نباش 

خودت جدا شی جا نداری اون موقع

خودت و دخترت میرین پیش بابات یه زندگی آروم دارین انشاالله

فقط یه کم بجنب دختر ۱۷سال این همه سختی کشیدی دور از جونت دور از جونت همه این سختی ها و فشار روحی که داری میزنه به بدنت غده میشه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

ببخشید اینو میپرسم وضع مالیتون چطوره؟وضع مالی پدرت چطوریه؟

مایه آشنا داشتیم مرده چون خانواده خانومش وضعشون معمولی بود وخودش از لحاظ مالی بهتر بودنمیزاشت زنش زیاد با خانواده ش رفت وآمد کنه می‌گفت تو از پول من می‌بری خونه پدرت برای اونا خرج میکنی

اینبار کتک زد به روی خودت نیار که کتک خوردی عادی باش که متوجه نشه میخوای بری پزشک قانونی بره سرکار خبرش

کلیدم اگر بزنی که چه بهتر

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم