2777
2789
عنوان

به پدرم گفتم مریضم که خونم نیاد 💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 10643 بازدید | 265 پست
اونزمان که میزنه درا قفل میکنه نامه دو تا دارم از زمانی که فهمید دیگه نمیزاره بیرون برم نامه ها مال ...

خب وقتی در برات قفل میکنه زنگ بزن 110 و آتش‌نشانی با هم میان درو میشکنن. میدونم ک میگممم. چون 110 بدون مجوز آتش نشانی اجازه نداره درو بشکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین وقتی پلیس نمیاد 20 بار زنگ بزن 40 بار زنگ بزن انقد زنگ بزن کولی بازی در بیار تا بیان یا زنگ بزن ...

اونبار زنگ زدم ۱۱۰ صداما شنید اومد گوشیما گرفت و پرت کرد الان ال سی دی گوشیمم نصفه نیمست ،اما از ترسش حدود دو ماهه منا نزده که مبادا زنگ بزنم ۱۱۰ و ابروش جلو همسایه ها بره همون روز کلی التماسم کرد زنگ بزنم بگم دروغ گفتم من زنگ نزدم اونا هم نیومدن 💔💔💔 اما اینبار بزنه ابرو و همه چیزا کنار میذارم صد بارم شده زنگ میزنم به دخترمم یاد دادم اون بزنه 

خب وقتی در برات قفل میکنه زنگ بزن 110 و آتش‌نشانی با هم میان درو میشکنن. میدونم ک میگممم. چون 110 بد ...

اونبار زنگ زدم ۱۱۰ صداما شنید اومد گوشیما گرفت و پرت کرد الان ال سی دی گوشیمم نصفه نیمست ،اما از ترسش حدود دو ماهه منا نزده که مبادا زنگ بزنم ۱۱۰ و ابروش جلو همسایه ها بره همون روز کلی التماسم کرد زنگ بزنم بگم دروغ گفتم من زنگ نزدم اونا هم نیومدن 💔💔💔 اما اینبار بزنه ابرو و همه چیزا کنار میذارم صد بارم شده زنگ میزنم به دخترمم یاد دادم اون بزنه 

بگیرین بزار هی حرف بزنه واسه خودشمحلش ندهجن^سی هم آزارت میده؟

فقط یادمه زمان جنسی یکم مهربون میشه کارش که تمام شد باز همون ادمه از صبح فرداش بد اخلاقی و زور و دستور و بددهنی و ....

لز شمال اومده بود اصفهان ؟شانس تو بوده...اه..حالم بد شد ازش..کثافت لعین..مرتیکه از اپل میزد؟؟یا جدید ...

اره از اول دست بزن داشت ببین در حد مرگ میزنه تا دو سال پیش  بعد که  میشد  میومد منا میبوسید و میگفت اشتباه کردم اما الان میگه حقته رو حرفم حرف نزن تا کتک نخوری از بچگی مشکل اعصاب داشته خانوادشم میدونن میگند تو هیچی نگواما تا چه قدر هیچی نگم؟؟؟ مثلا امشب دلم سوخت به خاطر پدر بیچارم 

ان شاءالله یه تلنگر ببینه سر به راه بشهبرای اونه بهت نیاز داره اون موقع ها آدم میشه

بله فقط زمان نیازش کلا  خیلی خودخواهه اینقدر به پدرم بی احترامی می‌کنه بعد هر وقت پول بخواد میگه از پدرت  قرض بگیر درین حد وقیحه 

اره از اول دست بزن داشت ببین در حد مرگ میزنه تا دو سال پیش بعد که میشد میومد منا میبوسید و میگفت ...

چی بگم..موندم بخدا..ان شاءالله حل بشه مشکلت..باز خوبه ی بچه داری ای کاش پسر بود 

دختر خوب وقتی نمیاد امضا بده برا طلاق خب تو چرا زود کوتاه میای برمیگردی پیش شوهرت؟؟؟ خب تو هم قوی با ...

عزیزم اخلاقش فوق العاده بد هست هر بار میرم قهر اینقدر دخترم زنگ میزنه ، زنگ میزنه گریه میکنه که بر گردم اجازه نمیده دخترمم ببرم به خدا دخترم نبود یه ثانیه هم درنگ نمیکردم تو بد مخمصه ای افتادم