2777
2789
عنوان

به پدرم گفتم مریضم که خونم نیاد 💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 11107 بازدید | 265 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کاش نمیره با زجر بمیره بیاد رو کفشت رو ببوسه قربونت برمطعنه به بیمار اونم سرطانی بزرگترین گناه ...

منم ارزومه زجر بکشه و بمیره اما اگه فردا صبح پا نشه بازم خدا را شکر میکنم چون مریضم بشه خانوادش بازم از من توقع دارن جورشا بکشم 

به خدا مادرم چه قدر احترامش میکرد اما سرطان معده گرفت پنج ماه گلاب به روتون فقط بالا میاورد بعدم تشنه و گشنه فوت کرد این شده همش منا سرکوفت بده که از بس بدید این جور میمیرید 

هفته اول مرگ مادرم کلی کتکم زد و مادرما فحش داد نفرینش کردم یه ماه بعد ودرش سرطان گرفت داشت خودشا براش میکشت اما  پدرش زنده موند ، خدا شاهده این پدرش تو این ۱۷ سال یه جا بهش کوچکترین محبتی نکرده مریض شده حتی سرش نزده اما اینقدر هواشونا داره تاپیکام پره از بدبختیام خانوادشم هزار بار ظالم تر از خودشوند  

خیانت

خدا با سرطان بزنه تو کلش

پفیوز 😤

بمیرم برای بابات و مامانت

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

خدالعنت کنه پسریو که یه دختر بدبخت میکنه به خاطر لج بازیاش یه دخترو باهزار بدختی بزرگ کن بده دست یه ...

الهی امین خدا این ادما را از رو زمین برداره و نسلشون ریشه کن بشه 🙏💔😭

خدا با سرطان بزنه تو کلشپفیوز 😤بمیرم برای بابات و مامانت

خدا نکنه عزیزم الهی همیشه رنده و سلامت باشی  🙏

منم همیشه میگم خدایا یه دردیش بده که اینقدر ظلم نکنه اما خدا هم صداما نمیشنوه