من خودم هفت بود فک کنم به مادرم و خواهرم گفتم بعدسونوی تشکیل قلب به مادر شوهرم گفتم و تاکید کردم که به کسی نگه ولی فقط حافظ خدا بیامرز بی خبر موند.اینقد بدم میاد همش میپرسن.همش میپرسن بارداری یا نه؟اقدامی یانه؟همینکه فهمیدن بارداری دنبال علایم دختر و پسر میگردن آخه بچه ی منه به شما چه جنسیتش چیه.بعدشم که همش میپرسن اسمشو چی میزارید.بخدا اینقدر ازم پرسیدن هی گفتم فعلا پیدا نکردیم و ولکن نبودن مستقیم گفتم الان که بگم دیگه مزه و جالبیش تا بدنیا بیاد میره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهرشوهرم باردار بود پسر همش میگفت وای بچم ب دنیا بیاد نمیزارم کسی بغلش کنه نمیزارم کسی بوسش کنه (کسی نوزادو بوس نمیکنه)و کلی چیز دیگه بچش دنیا اومد هیچکس سمت بچش نرفت همچنان بچش بزرگ شد همه تو جمع بچشو بی محل میکردن الان پسرش ۴ سالشه اصلا کسی زیاد تحویلش نمیگیره از مادرایی که هی چسی میان بچمون بچمون بدم میاد بخدا همه بچه دارن همه هم بچشون پیششون عزیزه