2777
2789

من به خاطر کارم با بیمارها زیاد سر و کار دارم

چقدر تو این دو ساله سکته ها و سرطان ها و بیماربهای زنان زیاد تر شده

مثلا دو تا خانم بودن که دقیقا بعد از واکسن زدن آندومتریوز گرفتن

یا یه آقایی بود سال قبلش آزمایش داده بود همه چیز اکی بود و بعد از واکسن کلیه هاش پروتئین دفع میکرد یا یه آقای دیگه بعد از واکسن هر ماه سنگ کلیه تولید میکنه

و خیلی بیمارای دیگه... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بابام سرحال وخوب یه ذره هم درد نداشت جایش میرفت سرکار می اومد چقدر دوچرخه سواری میکرد از وقتی واکسن زد کمر درد امانش بریده نمیتونه حتی درست راه بره دیگه بیکار شده تو خونه همش دراز کشیده اصلا هم معلوم نیست از چیه دکتر هم رفته هیچی به هیچی 

پدرشوهرم هم که ایست قلبی کرد دکتر که برا گواهی فوت اومد گفت بخاطر واکسن کرونا بوده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

من قبل از واکسن کرونا هیچوقت بیمار نمیشدم. یعنی ویروس نمیگرفتم به هیچ وجه، بین خانواده بودم وقتی آنفلوآنزا میگرفتن من ازشون پرستاری میکردم اما نمیگرفتم. از وقتی واکسن کرونا زدم منم سریع مریض میشم، البته امسال انگار کم کم دارم مثل قبل میشم. ۱۰ ال ۱۲ سال یه بار سرما میخوردم 

من قبل از واکسن کرونا هیچوقت بیمار نمیشدم. یعنی ویروس نمیگرفتم به هیچ وجه، بین خانواده بودم وقتی آنف ...

کبدم چرب شده و دیابت گرفتم، با اینکه یه آدم لاغر و خیلی رژیمم و رعایت میکنم همیشه 

ببین باور کن من قبل کرونا خیلی کم سرما میخوردم ولی بعد زدن واکسن زود زود مریض میشم  و بدنم به شدت ضعیف شده راستی یه روز بعد زدن واکسن متوجه شدم یه غده کوچک رو دستم زده تا الان الانم یکی تو کمرم 

من خودم نزدم همسرم هم با اینکه اون موقع سرطان داشت و شیمی درمانی میشد دکترش گفت نزنه مامانم هم آسم داره دکترش گفت اگه بزنی خطرناکه در از جون احتمال مرگ داره اونم نزد فقط بابام زد و داداشم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜