2777
2789
عنوان

بعد واکسن های کرونا چقدر بیماری زیاد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 36 پست

خانم ها یکم فکر کنید تو رو خدا، این چیزها چیه 

هر ماده ای یه عارضه داره نهایت دو سه تا، و ثابت هست تحت هرشرایطی، مثلا اوردوز در آ، مشکل اشتها و تهوع و بینایی میشه در موارد حاد، کبد. مثلا نمیشه یه نفر به خاطر این ماده رحمش از کار بیوفته، یکی معده، یکی کلیه و ... همیشه در نهایت همین کبد 

حالا این واکسن بدبخت، یکی میگه سکته کردن، اون یکی آندومتریوز رحم، یکی کمردر، اون پادرد، یکی فراموشی، یکی معده ، یکی ریزش مو، یکی سرطان معده و هر کی تا کف پاش هم میخاره به واکسن کرونا ربط میده

بابا لامصب یه سیسی بوده همش،  چطور میشه این همه عوارض بده، مگه نفری یه سرم دو لیتری زدین،

بعد هم کسی منکر عوارض نیست، مسکن ساده یا اسپرین هم تو کاغذش چهار تا عوارض داره ولی تا تمام بیماری های از خلقت بشر تا الان رو ربط می دن بهش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله من از اول میدونستم همین میشع خیلیا بعد زدن واکسن سکته کردن مردن فکنم از اول که واکسن اومدن به همه گفتم نزنید هیچکی گوش نکرد گفتم اخرش مجبور میشید حجامت کنید هی گفتن چی میگی من خودم نزذم ولی اخرش بقیع زدن و بع حرفم رسیدن رفتن حجامت

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی ۷۸۵۰۰  وزن هدف: 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲               tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

واکسن چی زدید عوارض داشته؟من سینوفارم زدم،حالا که فکرشو میکنن از اونموقع ریزش مو گرفتم،قبلش یادم نیست موهام بریزن

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

خانم ها یکم فکر کنید تو رو خدا، این چیزها چیه هر ماده ای یه عارضه داره نهایت دو سه تا، و ثابت هست تح ...

چند روز پیش یه بنده خدا می‌گفت بچه م دیر زبون باز کرده 

دلیلش هم واکسن کروناست 

بهش گفتیم مگه نوزاد رو واکسن زدی؟

می‌گفت خودم زدم 

عوارضش رفته رو بچه م😕

چند روز پیش یه بنده خدا می‌گفت بچه م دیر زبون باز کرده دلیلش هم واکسن کروناست بهش گفتیم مگه نوزاد رو ...

والا اینا تا نوه نتیجه هاشون هم سرطان بگیرن یا سکته کنن بازم تقصیر واکسن کروناست