2777
2789
عنوان

یعنی همسرم مشکوکه اول صبح حموم کرد

1695 بازدید | 63 پست

همسرم سابقه خیانت داشته وتامرز طلاق رسیدیم و باحق طلاق بخاطربچم برگشتم

اونم واقعا رفتاراش وهمه چیش درست شد و زندگیمون تقریبا خوبه اما شک روانیم کرده

مثلا پیش میاد بخاطر سنگینی کارش چند روز حموم نره

مثلا اخرین حمومش جمعه بوده

وبعدش از دیشب بهم گفت صبح زودتر بیدارم کن حموم کنم امروز صبح بااینکه دیر بیدار شد اما رفت حموم و شیو کرد و رفت سرکار

(چون خیلی ببخشید شیو نکرده بوده چند وقتیه و زیادشده بود)اینکه امروز صبح شیو کنه برام سوال بود

هرچند با لباسای رنگ پریده و ژولیده کار رفت اما بازم شک کردم

باخنده وشوخی گفتم چخبره توکه برامن حموم نمیکنی تمیز نمیکنی چرا باید امروز اول صبح حموم کنی وبعدشم شیو کنی گفت سرحال میشم و دیدم موهای زائدم زیاد شده و اذیتم و یه ژیلت تمیز و استفاده نشده تو حموم بود گفتم شیو کنم

اما بازم مشکوکم 

اینم بگم حموم رفتناش منظم نیست که بگم مثلا عادتشه زودترین حموم رفتنشه  یک روز درمیونه 

یبار میبینی یک روز درمیون رفت یبار تاچند روز حموم نمیره از خستگی

پیش هم میاد بعضی وقتا صبحها دوش بگیره و بره اما هروقت صبح حموم کنه مشکوک میشم

فقط به نظافتش رسیده گیر نده خواهر

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیانت متاسفانه اعتماد رو ازبین میبره واین خیلی بده انشالله چیزی نیست اگه برگشتی فعلا بیخود حساس نباش اگه خدای نکرده موردی رو قطعی فهمیدی اقدام کن

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

🙄

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

خوب صبح بری حموم طول روز کلی پر انرژی هستی

من یک زن قدرتمند هستم😉😎‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌فمینیست هستم؟نمیدونم😐 ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ کاش در روز بیشتر از 6 تاپیک میتونستم بزنم سوالات زیادی ذهنمو درگیر کرده 😐کاربری سال 98 داشتم به صورت ناعادلانه ای در جبهه ی دعوا حق علیه باطل ترکید😒😒  ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌آقا درخواست نده من مخالف حضور مردا در این جهان هستم هر مردی درخواست دوستی بده میشورمش ميندازمش رو بند رختا🤬🤬🤬🤬🤬 مردهای خاله زنک تو سایت زنونه چیکار میکنید

دنیای عجیبی شده به نظافت مرد هم گیر میدین؟

اره متاسفانه بیچاره خودشم باخنده گفت برا حموم رفتنم محاکمم میکنی

البته تقصیر خودشم بوده بذر بی اعتمادی و تودلم کاشت