2777
2789
عنوان

یعنی همسرم مشکوکه اول صبح حموم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1728 بازدید | 63 پست
منم میرفتم شوهرم مشکوک شده بود میگی قل از کار حالا دیگه سرکارنمیرم😡😅

به خدااینقده هرروز رفتم یه روزنرم بایدبهم مشکوک شن 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

اره متاسفانه بیچاره خودشم باخنده گفت برا حموم رفتنم محاکمم میکنیالبته تقصیر خودشم بوده بذر بی اعتماد ...

واقعا به چیا گیر میدی .خسته اش نکن .خودت داری میگی کثیف بود لازم بود بره حموم پس چرا الکی اعصاب خودت و اونو خرد میکنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیر مادر نان پدر حلالت

من خیلی به خودم میرسم همش ۲۳ سالمه نمیخوام تعریف کنم اما زیبا هستم

وکارای زیبایی به اندازه نیاز کردم و اتفاقا چون خیلی زیااااد ازش سرترم سر بیرون رفتنم خیلی گیر میده وجاهایی یا بازارایی که میبینه مرد زیاده اصلا نمیزاره بیام 

اما از نظر پیشرفت شغلی و استقلال مالی هم باید بخودم برسم

عزیزدلم کسی بخواد کاری کنه می‌تونه بعدازظهر روز قبلش بکنه برای فردا

حالا که پشیمون شده و شما هم چیزی ازشون ندیدی

روزای خوب زندگیتو تلخ نکن

به جاش عشق بینتونو بیشتر کنین گلم

کانالای همسرداری فاطمی

سیاست های همسرداری

ایده های دلبری

و.....توی ایتا خیلی خوبن،😍

این حدیث و ببین عزیزدلم و تا همیشه خودتو و نسلتو بیمه کن

حدیث روز✨️

💕💕امام صادق (علیه‌السّلام):

خانواده و اموال خود را با قرائت💚 سوره نور 💚حفظ کنید و زنان خود را به وسیله آن مصون و محفوظ نگه دارید،

💎زیرا کسی که دائماً روزی یک‌بار این سوره را قرائت کند، هیچ فردی از اهل منزل او به فحشا کشانده نخواهند شد

کسی که هر شب🌠 یا هر روز 🌞به طور مداوم سوره ی نور را بخواند هیچ یک از اهل بیت و خاندانش از بچه،نوه ،نتیجه  و....به گناه جنسی و انحراف جنسی شامل زنا،چشم وچرانی و... دچار نمیشود تابمیرد💕💕

این یکی از آثار سوره مبارکه ی نورهست☀️

این کلیپم عزیزدلم عالیه حتما بببین

دو دقیقه اول قرآن بعدش شروع میشه،،،❤️🌹😍

❤️لَاحَوْلَ وَ لَاقُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ❤️
عزیزدلم کسی بخواد کاری کنه می‌تونه بعدازظهر روز قبلش بکنه برای فرداحالا که پشیمون شده و شما هم چیزی ...

دست درد نکنه دختر 

حتما الان سرچ میکنم و‌گوش میدم ممنونم ازت عزیزم

ببخشیدمن هرروزصبح می رم حموم به نظرمشکوک می یام یعنی اینی که می گی سابقه خیانت داره حواست باشه ولی ا ...

وای دقیقا،منم هرروز دوش میگیرم،همسرم که بهش میگم مرغابی،بخصوص تابستونا،صب دوش میگیره،دوباره عصر دوش میگیره،

وای دقیقا درست میگی اما نمیدونم چکارکنم که درستش کنم و دیگه مشکوک نشم وبیخیال بشم هرچقدر تلاش کنم فا ...

نه دیگه این دو حالت داره یا باید زن قوی باشی بگی من بخشیدم و بخدا توکل کردم و اونم بخواد کاری کنه من جلودارش نیستم عقل و شعور خودشه بمحض متوجه شدن جدا میشم 

یا هر بار با یه چیز کوچیک بشینی خودخوری کنی تازه فردا پس فردا افسردگی و هزار جور مریضی روحی بگیری آخر سرم شوهرت بگه اه دیدی تو مشکل روانی داری برای همین من ال کردم با کردم

خواهر خوبم قوی باش 

اگر سابقه داره امروز چکش کن حس زنا قوی

هزاران لایک طبق ۱۵ سال تجربه حس زنا هیچوقت دروغ نمیگه اسی نمیخام ته دلتو خالی کنم ولی امروز اومد حتما زیر نظرش بگیر و چکش کن چون ادن خیانت کار اگه زن و بچش رو کلا از دست بده یا حتی بمیره دست از کاراش برنمیداره

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم

نصيحت خواهرانه بهت ميكنم

تو باعث ميشي همسرت بهت خيانت كنه

واقعا خجالت نكشيدي بهش گفتي براي من نميري حمام و شيو نميكني؟

زمينه خورد شدن  شوهرت و پناه بردن به كساني ك بهش ارامش و اطمئنان بدن رو فراهم ميكني.

درسته زخم خوردي، ولي خب به هر دليل برگشتي

پس خودتو درمان كن اگر نميتوني افكارت رو كنترول كني

💕