2777
2789
عنوان

یعنی همسرم مشکوکه اول صبح حموم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 63 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین هنوز نبخشیدی و تو گذشته گیر کردی شکی که داری طبیعیه مشکلی نیست ولی تو برگشتی قبول کردی که دوباره زندگی کنی سعی کن فراموش کنی نمیشه زندگی رو برای خودت اینجوری زهر کنی و هر بار به چیزی مشکوک بشی 

اگر سابقه داره امروز چکش کن حس زنا قوی

نمیخوام چک کنم کسی ک بخواد غلطی کنه میکنه وکسی که ادمه

آدم میمونه

خیلی وقتا حس زنانم بهم اشتباه هم گفته چون بعدا متوجه میشدم خودم اشتباه کردم چون من از حس گذشتم شکاک شدم

بعدشم کارش تقریبا از محل زندگیمون دوره یکساعت راهه

چطور چکش کنم

اما شب که میاد خیلی ببخشید برا رابطه پیش قدم میشم خودشم باخنده گفت امشب.نقطه چین داریم برا اینکه شک نکنم چون متوجه شد یطوری شدم

ببخشیدمن هرروزصبح می رم حموم به نظرمشکوک می یام یعنی اینی که می گی سابقه خیانت داره حواست باشه ولی ازهرکاهی کوه نسازگلم

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

بخاطر همین میگن خیانت دیدین ادامه ندین چون هر چقدر به ظاهر بگین کنار اومدم و..ولی شک خودتون نابود می ...

بعضی وقتا مجبوری بخاطر بچه ببخشی وقتی دوری بچه سخته وقتی بچمو ومیوردم پیشم ملاقات بزور میرفت پیش باباش و دو دستی بهم چسبیده ک مامان میخوام پیشت بمونم و با  گریه های عمیق و بغض از هم جدا میشدیم و من بعد رفتن بچم داغوووون

گفتم حالا ک رسیدیم به طلاق وحتی مهریمو مجبور کردم شوهرم بده اما بازم ازم خواست برگردم و خیلی ابراز پشیمونی کرد گفتک برگردم بخاطربچم و توکل کنم ب خدا😔

ببین هنوز نبخشیدی و تو گذشته گیر کردی شکی که داری طبیعیه مشکلی نیست ولی تو برگشتی قبول کردی که دوبار ...

وای دقیقا درست میگی اما نمیدونم چکارکنم که درستش کنم و دیگه مشکوک نشم وبیخیال بشم هرچقدر تلاش کنم فایده نداره بازم به کوچیکترین چیزا گیرمیدم وشک

نظافت شخصی انجام بده شک نداره،یعنی فقط برای رابطه باید شیو کرد واستحمام؟

حالا به دورز این قضیه ،سعی کن هرروز از سرکار نیاد بفرستیش یه دوش یگیره،خستگیشم در میره وعادت میشه کلا براش

وای دقیقا درست میگی اما نمیدونم چکارکنم که درستش کنم و دیگه مشکوک نشم وبیخیال بشم هرچقدر تلاش کنم فا ...

اشکالی نداره این شک کوچولوهه باشه خوبه نه به این سرعت مردی که ترسوندیش از خیانت خیلی حواسشو جمع میکنه

بعضی وقتا مجبوری بخاطر بچه ببخشی وقتی دوری بچه سخته وقتی بچمو ومیوردم پیشم ملاقات بزور میرفت پیش باب ...

حالا که تصمیم گرفتی بمونی بخاطر همون بچه آت هم فکر منفی نکن ذهن تو درگیر اون موضوع نکن و...چون بچه نیاز به مادری شاد و پرانرژی و..داره نه مادر شکاک و افسرده و...

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ