2777
2789
عنوان

امروز پسرم گفت

307 بازدید | 26 پست

امروز پسرم میگفت تا بند کفشم باز میشه به معلم ورزش میگم واسم ببند اونم میشینه و بند کفشمو میبنده، بهش گفتم تو واقعا به معلمت میگی بند کفشمو ببند اونم میبنده؟؟گفت مگه چیه خیلی وقتا هم به مدیر یا ناظم میگم واسم می بندن😂 گفت جدییییی؟؟پسر بزرگم گفت آره همه ما به مدیر میگیم تا بند کفشمون باز میشه اونم میبنده و مگه کار بدیه؟؟...راستش از شخصیت مدیرشون خوشم میومد اما فکرشو نمیکردم تا این حد خاکی و با معرفت باشن، چرا زمان ما میترسیدیم از کنار مدیر رد شیم مبادا چوبش بگیره بهمون؟؟

واقعا که دم هرچی مدیر و معلم با معرفت و مهربونه گرم♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای یک بار و دوبار اتفاقی باشه قشنگ و حس تواضع منتقل می‌کنه اما وقتی تکرار بشه حس تحقیر و خوش خدمتی و... منتقل می‌شه! و هیچ قشنگ نیست یک آدم بزرگ مدام خم بشه کفش یک بچه سالم و توانا به انجام کار خودش رو درست کنه!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

دیگه فکر نکنم ناظم و مدیر هم بیان بند کفش ببندن ها ‌.شاید شما خیلی هیجان و ذوق نشون دادین پسرتون هم یکم جوگیر شده پیاز داغ رو زیاد کرده 🤔😂

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
دیگه فکر نکنم ناظم و مدیر هم بیان بند کفش ببندن ها ‌.شاید شما خیلی هیجان و ذوق نشون دادین پسرتون هم ...

دو تا شون تو همون مدرسن و گفتن، اصلا انگار خیلی عادی بود این کار واسشون😂

برای یک بار و دوبار اتفاقی باشه قشنگ و حس تواضع منتقل می‌کنه اما وقتی تکرار بشه حس تحقیر و خوش خدمتی ...

حالا مدام از یه بچه را در طول روز ببندن که فکر نکنم همچینم باشه که ولی خب کلاس اولیا خیلیاشون واقعا کوچولوئن و نمونش پسر خودم هر کارش میکنم درست نمیبنده, دو دقیقه دیگه باز شده 

دو تا شون تو همون مدرسن و گفتن، اصلا انگار خیلی عادی بود این کار واسشون😂

چه عجیب تصوراتم از مدرسه ی پسرونه خراب شد 😐😂🤦‍♀️

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️