2777
2789
عنوان

امروز پسرم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خجالت چی؟که حالا دو تا دانش آموز نتونن بند کفششونا سفت کنن کمکشون کنن؟

بله

پسر کوچیکتون مشکلی نداره البته باید با احترام درخواست کردن رو یاد بگیره

ولی اینکه پسر بزرگتونم همین کارو میکنه عادی نیست 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
حالا مدام از یه بچه را در طول روز ببندن که فکر نکنم همچینم باشه که ولی خب کلاس اولیا خیلیاشون واقعا ...

من بودم و از بچه‌ام چنین چیزی می‌شنیدم حتما بارها باهاش تمرین می‌کردم تا یاد بگیره بستن بندش رو.

اگر توانایی یاد دادنش رو نداشتم هم یک کفش چسبی براش می‌خریدم تا وقتی بتونه کارش رو خودش انجام بده و باعث به زحمت افتادن معلم و ناظم نشه. و اگر می‌تونستم از معلمش هم به طریقی تشکر و عذر تقصیر می‌خواستم.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
من بودم و از بچه‌ام چنین چیزی می‌شنیدم حتما بارها باهاش تمرین می‌کردم تا یاد بگیره بستن بندش رو.اگر ...

کلا حالا رفتار من و بعدش چه واکنشی نشون دادم یا میدمو ول کن، دارم میگم چقدر بعضی معلما مهربونن خدا را شکر...بنظرم تو دنیایی که این همه نامهربونی و بی احترامی همه جا می بینیم دو تا آدم مهربونم دیدیم بد نیست از انرژی خوبشون به بقیه بگیم که ببینیم هنوز دنیا خوبیاشو قشنگیاشو داره

آخییخدا براتون حفظش کنه.منم اگه معلم این فسقلی ها بودم براشون میبستمخودم تا کلاس سوم نمیتونستم کفش ب ...

ممنون عزیزم سلامت باشی ، منم تا امروز نمیدونستم واسشون مشکل شده تو مدرسه دیگه امروز اینو شنیدم هم تعجب کردم هم از وجود آدمای مهربون ذوق کردم

کلا حالا رفتار من و بعدش چه واکنشی نشون دادم یا میدمو ول کن، دارم میگم چقدر بعضی معلما مهربونن خدا ر ...

صحبت اینه بین محبت و کولی دادن و خوش خدمتی و اضافه کاری فرق هست. 

من اگر خودم رو جای اون معلم قرار بدم، با روی گشاده و خلق خوش طریقه بستن بند رو به دانش‌آموزم توضیح می‌دادم و یا با یک جفت کفش با هم تمرین می‌کنیم و بعد بستن بند کفشش رو به خودش محول می‌کردم.

نه که کاری کنم که در نظر دانش‌آموز به جای یک راهنمای مهربان و با ابهت که باید ازش حرف شنوی کنه و تابعش باشه؛ شبیه خدمه خصوصی به حساب بیام! 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
صحبت اینه بین محبت و کولی دادن و خوش خدمتی و اضافه کاری فرق هست. من اگر خودم رو جای اون معلم قرار ب ...

پس خدا را شکر که جای معلم نیستین...امثال شما همون امثال معلمای دوران منن یا خیلی از آدمای دیگه که اگه به یه نفر خواستن کمک کنن سریع میاد تو ذهنشون که این کولی دادنه ... اتفاقا همینه که بچه هام و همه بچه های مدرسشون عاشق مدرسه رفتن و درس خوندن و تک تک معلماشون هستن چون دیدم که ذهنیت کادر مدرسشون با خیلی آدما فرق داره.

صحبت اینه بین محبت و کولی دادن و خوش خدمتی و اضافه کاری فرق هست. من اگر خودم رو جای اون معلم قرار ب ...

هرچند من و شما هم خبر نداریم این آموزش بند کفش بستن را به بچه ها دادن در حین این کار یا نه ولی در هر صورت آدما با هم فرق دارن و همچنین ذهنیتاشون، همینه که یکی راحت به بقیه کمک میکنه یکی نه ...امیدوارم تو هر مرحله از زندگیتون هستین موفق باشین دوست عزیز