2777
2789
عنوان

دارم کچل میشم

221 بازدید | 25 پست

موهام خیلی بد داره میریزه دکتر پوست مو رفتم گفت ارثیه تا شیر میدی نمیتونم دارو بدم بهت شما راه حلی دارین برای ریزش مو کف سرم داره کامل خالی میشه تازه25سالمه😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول آزمایش هورمونی بده بعدش هفته ای سه بار برو آمپول بیوتین بپانتین بزن. دوران بارداری موهای منم ریخت و هیچ وقت بر نگشت

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

روغن سیاه دانه قبل از حمام بزن

رزماری بجوشانید با میخک،قبل از حمام بزن یک ساعت بمونه بعد بشور خیلی از ریزش جلوگیری میکنه

چون شیر میدی شاید کمبود کلسیم و ویتامین هم داری

مکمل بخور البته از دکتر بپرس که برات بی ضرر باشه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
نه

برو دکتر داخلی بگو ازمایش بنویسه برا هورمون هات مخصوصا ازمایش تیرویید از دکتر زنان هم بخواه چک کنه تنبلی تخمدان نداشته باشی یام کمبود ویتامین دی و بقیه ویتامین ها یام‌کمبود اهن و کمبود فولیک‌اسید همه اینا ممکنه باعث ریزش مو شن

من ریزش مو دارم موهام بشدت پر بوده اما فهمیدم تنبلی تخمدان و تیرویید هم دارم کلی از موهام ریخت یبارم ی کوچولو کوتاهشون کردم یذره تاثیر داشت ولی بازم میریزه

اول آزمایش هورمونی بده بعدش هفته ای سه بار برو آمپول بیوتین بپانتین بزن. دوران بارداری موهای منم ریخ ...

هفته ای س بار 

چرا الکی تجویز میکنیداخه 

خود دکتراهم‌میگن نهایت هفته ای ی بار

کارزار خروج افغان ها رو امضا کن👇https://www.karzar.net/136819

چون بچه شیر میدی سرخود دارو نخور ب دکتر شرایطتت رو‌بگو تا اگر مشکلی از اینایی ک گفتم داشتی بچتم درنظر بگیرن ک شیر میخوره یوقت خدایی نکرده داروی نامناسبی ندن بهت

هفته ای س بار چرا الکی تجویز میکنیداخه خود دکتراهم‌میگن نهایت هفته ای ی بار

من دکتر رفتم یکماه اول این کارو کرد بعدش کرد هفته ای دو باز و الان شش ماهه دارم هفته ای دوبار رو میزنم ولی خداییش موثر بود کنارش مزو تراپی و مکمل هم مصرف کردم اول همه رو با دوز بالا شروع کرد و طی چند ماه کاهش داد

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹