2777
2789

آخه چرا دل ما تنگ میشه ولی دل اونا تنگ نمیشه؟ اونام با ما خاطره داشتن 

کسی که خیلی عاشقت بوده و الان بیخیالت شده دلیلش چی میتونه باشه؟

آخه هرچیم که بشه عشق اگه واقعی باشه از بین نمیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یه زمانی یعنی میمیرررررررردم براااااااااشولی الان بزرگترین آرزوم شنیدن خبر مرگشه🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶 ...

اونم برای من الان همینجوریه.عاشقم بود الان واسش مردم

تو چرا ازش متنفر شدی؟

من خیلی دوسش دارم  و داشتم ،اما الان هر چی میگه دوست دارم نمیتونم باور کنم ،به خودش هم گفتم الان فقط بی تفاوت شدم ولی قلبم میزنه براش گاهی فکر میکنم ازش متنفرم و کل دلم و خالی میکنم اما یهو پشیمون میشم 

من خیلی دوسش دارم و داشتم ،اما الان هر چی میگه دوست دارم نمیتونم باور کنم ،به خودش هم گفتم الان فقط ...

اونم همین چیزارو سر من درمیاره

تو چرا اینجوری شدی؟ چیکارت کرد؟

اونم همین چیزارو سر من درمیارهتو چرا اینجوری شدی؟ چیکارت کرد؟

من خیلی سختی کشیدم پسردایی امه،دوران نامزدی من بیخیال دانشگاه شدم البته پول هم نداشتم زدم برای زندگیمون کار کردم ،پول جمع کردم عروسی کردیم و با تصمیم دوتایی باردار شدم که بعدش درس بخونم با کمک هم چون دیگه قرار نبود حالاحالاها بچه دار شیم ،یک ماه از دنیا اومدن بچم نگذشت پدرش خواستش پیش خودش پدرش کشور دیگه ای هستن از اول هم بودن قرار بود با هم مهاجرت کنیم که اون رفت ،من تنها موندم تا الان که بچم ۴ ماه پا گذاشت الان تقریبا ۲ ماه و خورده ای که رفته و من با یه بچه تنها موندم خیلی سخت گذشت برام هنوزم سخته الان که بیدارم کار هر شبم همینه کلی فکر میاد تو سرم پشیمون شده و هر روز الان عذر میخواد ولی چه فایده کارای ما در حال درست شدنه که بریم ،ولی کو تا رفتن

اونم برای من الان همینجوریه.عاشقم بود الان واسش مردمتو چرا ازش متنفر شدی؟

چون سر یه موضوع الکی باهام بهم زد

من ب حال مرگ افتادم، دوبار برگشتم سمتش التماسش کردم گفتم ببین من بدونت دارم تموم میشم ولی فق بهانه ها الکی اورد

تا عمر دارم نمیگذرم ازش

عشق وقتی عشقه که با آگاهی و شناخت واقعی باشه و عاشق شخصیت و منش و انسانیت طرف بشی اینجوری حتی اگه قسمت هم نباشید به تنفر تبدیل نمیشه 

ولی اونایی که به نفرت تبدیل میشه چون اصلا از اول عشق نبوده وابستگی و گول ظاهر خوردن بوده بعد که شخصیت واقعی طرف رو میشه متنفر میشه 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند