2777
2789
عنوان

حس ششمی میشه بیای با هم حرف بزنیم لطفاااااآا

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 58 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی رو نداااره. بله قبول میشین

دااااارهههه اگ نداره پس چرا ب من پیام نمیدهههههه یه موقع هایی زیاد پیام میده ی موقع هایی وسط صحبت کردن سین میزنه دیگ هیچی نمیگهههه چرااا مرض داره🥲🤣😪💔

کنکور ۴۰۴ دندون پزشکی یا پزشکی دولتی میارم ؟مریضیم کی خوب میشه ‌؟ تا آخر عمرم مریضم؟

خوب میشی تا خدا هست هیچی نیست که درست نشه هروز دعا کن دعای زیاد نتیجه میده هر چی دعای بیشتر خدا هم ان شا ٔ الله زود تر جوابتو میده

حس میکنم مریضی روحی داری نه؟

اگه زیاد به مریضیت فکر نکنی و تمرکزت و رو درس بذاری و آنقدر اورثنیک نکنی

و مدام درگیر این نباشی که چک میشه وضعیت این میمونه یا تغییر می‌کنه نباشی

و خودتو بیخیال بگیری و درستو بخونی 

ان شا ٔ الله خبرای خوبی می‌شنوی

خیلی از تایمتو صرف مریضیت میکنی حواستو پرت کرده

قشنگم یه صلوات محمدی پسند مهمونم میکنی؟❤️‍🩹
تیر

خودمو بگین لطفا قبلا یه بار پرسیدم یا شاید دوبار 🤣 ولی باز میپرسم دندون پزشکی یا پزشکی ۴۰۴ قبول میشم ؟

این مریضی کی خوب میشه و شفا کامل میگیرم ؟

من زود تر شوهر میکنم یا ریحانهه؟ 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
خوب میشی تا خدا هست هیچی نیست که درست نشه هروز دعا کن دعای زیاد نتیجه میده هر چی دعای بیشتر خدا هم ا ...

درسته ممنونم گلم 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
عزیزم دندانپزشکی.شما

به نظرت این مریضی و اینا رو خدا از قصد سر راهم قرار داده ؟ 

همه میگن بخاطر این قرار داده ک دیگه نری سراغ اون هدف و بهت فهموند اون هدف مال تو نیستش ..... ولی خودم اینطوری فکر نمی‌کنم 

خصوصیات من؟

عجول

تحت تاثیر جو

شیطون و مارموز 

کنجکاو

خیلی ازین شاخه به اون شاخه میکنی

موهای موج داری داری

یه کمم مغروری و 

زودم بهت بر میخوره

قشنگم یه صلوات محمدی پسند مهمونم میکنی؟❤️‍🩹
عجولتحت تاثیر جوشیطون و مارموز کنجکاوخیلی ازین شاخه به اون شاخه میکنیموهای موج داری دارییه کمم مغرور ...

حس مجید بهم چیه؟

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸