2777
2789

۸روز تاخیر دارم بی بی چک زدم بزور دیده میشه چیکار کنم حالا آزمایش خون الان مشخص میشه؟

اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مارک بی بی چکتو عوض کن یه مارک خوب ازاین خودکاریا بزن اونا حساس ترن اگه بازم هاله داشت برو آزمایش

مدیکور استفاده کردم خوبه ؟

برو آزمایش بده خیالت راحت شه 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

بی‌بی چک من یه هاله خیلی کمرنگ داشت بارداربودم وبچمم پسربود هربار میزدم بعدش همچنان هاله اش کمرنگ بود 🤦‍♀️

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
بی‌بی چک من یه هاله خیلی کمرنگ داشت بارداربودم وبچمم پسربود هربار میزدم بعدش همچنان هاله اش کمرنگ بو ...

واقعا دعا کن منم باردار باشم کی دوباره بی بی چک زدی که کامل مثبت بود

بی‌بی چک من یه هاله خیلی کمرنگ داشت بارداربودم وبچمم پسربود هربار میزدم بعدش همچنان هاله اش کمرنگ بو ...

راستی شما بعد از چند روز تاخیر بی بی چک می‌زدی که هاله کمرنگ داشت بعدش کی رفتی آزمایش دادی ببخشید هی سوال میکنم 

واقعا دعا کن منم باردار باشم کی دوباره بی بی چک زدی که کامل مثبت بود

من ازاولش که هاله افتاد رفتم ازمایش فرداش ولی چون خیلی زود رفتم یکی دو روز کلا ازموعدم گذشته بود بتام مثبت بود ولی پایین بود دکتر گف باید تکرارش کنی اگه بالا بره که هیچ نره خارج رحمه که الان گامبالو جلوم نشسته داره ماشین بازی میکنه 😍😍😍😍اشالا قسمت شمام بشه و واقعا باردار باشی من حس ششم عالیه اگه انشاله باردار باشی بچت پسره 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
من ازاولش که هاله افتاد رفتم ازمایش فرداش ولی چون خیلی زود رفتم یکی دو روز کلا ازموعدم گذشته بود بتا ...

مرسی عزیزم شما دومین نفری هستی که میگی بچم پسره تروخدا برام دعا کن باردار باشم خدا پسر گلتو حفظش کنه